aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟ Μίδας του τένις!

Ο Μίδας του τένις!

Με τη νίκη του στον 4ο γύρο του Γαλλικού Όπεν κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε ο πρώτος τενίστας στην ιστορία που ξεπερνά το μυθικό νούμερο των 100,000,000 δολαρίων σε χρηματικά έπαθλα!!!

Η μάχη με τον Ρότζερ Φέντερερ ήταν άνιση, από τη στιγμή που ο Ελβετός αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα τραυματισμού και υγείας τη φετινή σεζόν.

Έτσι, ήταν απλά θέμα χρόνου για τον Νόβακ Τζόκοβιτς να σπάσει πρώτος το φράγμα των 100εκ. δολαρίων σε prize money, κάτι που κατάφερε μετά τη δύσκολη επικράτηση με 3-6, 6-4, 6-1, 7-5 επί του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ, σε δύο δόσεις για τη φάση των “16” του Γαλλικού Όπεν.

Αυτή η νίκη του δίνει επιπλέον 327,471$…

Ο 29χρονος Σέρβος που κυριαρχεί στο ανδρικό τένις τα πέντε τελευταία χρόνια, θα αγωνιστεί στον 28ο συνεχόμενο προημιτελικό του σε Grand Slam τουρνουά, συνεχίζοντας την προσπάθεια κατάκτησης του μοναδικού Μajor τίτλου που λείπει απ’την τροπαιοθήκη του.

Μέσα σε 14 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, ο Νόλε έχει πλέον 100,000,875 σε χρηματικά έπαθλα και συνεχίζει ακάθεκτος να γράφει το όνομά του με χρυσά γράμματα στη βίβλο του παγκοσμίου τένις.

11 τίτλοι Grand Slam κοσμούν τη συλλογή του ενώ έχει ήδη το ρεκόρ χρηματικών επάθλων σε μια χρονιά, με τα 21εκ. στη σεζόν 2015.

Ο Ροντ Λέιβερ ήταν ο πρώτος που πέρασε το ενα εκατομμύριο δολάρια στα τέλη του 1971.

Το τένις, έγινε επαγγελματικό τον Μάϊο του 1968.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ