aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΝικητής ο Τόμας Μποντ στους Άνδρες

Νικητής ο Τόμας Μποντ στους Άνδρες

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 22 Ιουλίου ύστερα από αγωνιστική δράση δύο εβδομάδων το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Hellenic Bank Masters Tennis Academy που διοργάνωσε o ομώνυμος Όμιλος Αντισφαίρισης στις εγκαταστάσεις του στη Λευκωσία.

Τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος ήταν ο μεγάλος τελικός της κατηγορίας Ανδρών στον οποίο αναμετρήθηκαν ο Τόμας Μποντ και ο Ανδρέας Στυλιανού. Το πρώτο σετ ήταν ένας μονόλογος για τον Σλοβενικής καταγωγής αθλητή που επικράτησε με 6-0. Στο δεύτερο σετ έγινε μεγάλη μάχη και ο Στυλιανού φάνηκε έτοιμος για την ισοφάριση όταν έχοντας το σερβίς προηγήθηκε με 5-4 και 40-15, αλλά στο σημείο αυτό ο Μποντ έσωσε το γκέιμ και το σετ με μπρέικ. Το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, όπου ο Μποντ επικράτησε με 7-5 κατακτώντας τον τίτλο στην κατηγορία.

Από τους μεγάλους διακριθέντες στο πρωτάθλημα η Φλωρεντία Χατζηγεωργίου με τρεις τίτλους στις κατηγορίες GS18, GD18 και GS16, o Στυλιανός Χριστοδούλου με επίσης τρεις τίτλους στις κατηγορίες BS16, BS14, και BD14, ενώ η Κλειώ Μαρία Ιωάννου σάρωσε και τους τέσσερις τίτλους στις μικρότερες κατηγορίες των U14 και U12.

Το Πρωτάθλημα όπως και όλα όσα διοργανώνει τη φετινή χρονιά η Hellenic Masters Tennis Academy ήταν αφιερωμένο στον αδικοχαμένο πρωταθλητή Κωνσταντίνο Ηλία. Στην τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές, παραβρέθηκε η μητέρα του Κωνσταντίνου η οποία παρέδωσε στον εκ των νικητών του πρωταθλήματος Στυλιανό Χριστοδούλου επιταγή από το ειδικό ταμείο που δημιουργήθηκε από τις εισφορές που έγιναν εις μνήμην του Κωνσταντίνου Ηλία έτσι ώστε ο νεαρός αθλητής να έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε κάποιο πρωτάθλημα στο εξωτερικό.

Το έπαθλο ήθους του πρωταθλήματος απονεμήθηκε στον Μάρκο Στυλιανίδη. Οι τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές έγινε στην παρουσία του Προέδρου της ΟΑΚ Νώντα Μεταξά και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Το πρωτάθλημα ανήκει στην ψηλότερη κατηγορία Grade 1, και σε αυτό έλαβαν μέρος 145 αντισφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ