aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΝίκη με ανατροπή για Τζόκοβιτς

Νίκη με ανατροπή για Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς λύγισε με μεγάλη δυσκολία ττον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο! Ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο, βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ (4-6), αλλά πήρε τα δύο επόμενα (6-4, 6-4), σ’ έναν αγώνα που κράτησε 2 ωρες και 39 λεπτά

Τα δύσκολα, δεν τελειώνουν εδώ για τον 29χρονο Σέρβο, καθώς ο επόμενος αντίπαλός του είναι ο πάντα επικίνδυνος Νικ Κύργιος, που νίκησε 6-4, 6-2 τον Αμερικανό Ντόναλντ Γιανγκ.

Την πορεία του στο Ακαπούλκο συνεχίζει και ο Ράφα Ναδάλ, μετά το 6-1, 6-1 σε βάρος του Ιταλού Πάολο Λορέντζι. Ο Ισπανός, θα συναντήσει τον Γιοσιχίτο Νισιόκα, που άφησε έξω με 6-4, 3-6, 6-0 τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον.

Μια χαρά τα πάει και ο Ντόμινικ Τιμ, που επικράτησε 7-5, 6-3 του Αντριάν Μαναρινό και έκλεισε ραντεβού με τον Σαμ Κουέρι. Ο Αμερικανός σημείωσε μεγάλη νίκη κόντρα στον Νταβίντ Γκοφέν με 6-2, 6-3.

Ο Κροάτης Μάριν Τσίλιτς, πήρε τον «εμφύλιο» απέναντι στον Μπόρνα Τσόριτς με 6-3, 2-6, 6-3 και θα παίξει με τον Αμερικανό Σαμ Τζόνσον, που απέκλεισε Ερνέστο Εσκομπέντο με 7-6 (8), 6-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ