aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΝαδάλ: Στην κορυφή μετά από 3288 ημέρες!

Ναδάλ: Στην κορυφή μετά από 3288 ημέρες!

Ο Ράφαελ Ναδάλ επέστρεψε στην κορυφή του κόσμου στο τένις. Εννέα χρόνια ή διαφορετικά 3288 ημέρες μετά το πέρασμά του από εκεί για πρώτη φορά, ο Ισπανός τενίστας, είναι ξανά στην κορυφή. Κανένας από τους άλλους 25 παίκτες, οι οποίοι πέρασαν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, δεν είχαν καταφέρει να το επαναλάβετε αυτό, μετά τόσο καιρό.

«Για μένα είναι πολύ ιδιαίτερο για να επιστρέψω σε αυτή τη θέση. Πολλά πράγματα έχουν συμβεί σε αυτό το χρονικό διάστημα, όπως τραυματισμοί ή δύσκολες στιγμές. Όμως το πάθος και η αγάπη για το παιχνίδι, μου έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψω στην κορυφή. Θέλω να απολαύσω τη στιγμή, αλλά πάνω απ ‘όλα, να είμαι έτοιμοι να ανταγωνιστούν, που είναι το πιο σημαντικό. Θέλω να δείξω γιατί είμαι νούμερο ένα», είπε ο Ναδάλ, που άφησε πίσω του, τον Βρετανό Αντι Μάρει, μέχρι χθες Νο 1, ενώ στην τρίτη θέση παρέμεινε ο Ελβετός Ρότζερ Φέντερερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ