aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣMπήκε δυνατά ο Μάρκος

Mπήκε δυνατά ο Μάρκος

Σημαντική νίκη που τον διατηρεί στο παιχνίδι της διάκρισης στο Winston-Salem Open, σημείωσε ο Μάρκος Παγδατής ο οποίος κέρδσε στα 3 σετ τον Ντόναλντ Γιανγκ και σφράγισε το ραντεβού με το Νο2 του ταμπλό, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ στους “16” του θεσμού.

Μετά τη βαριά ήττα από τον Γκάελ Μονφίς στο Σινσινάτι (7-5, 6-0), ο Μάρκος Παγδατής επέστρεψε εντυπωσιακά στα courts και ξεκίνησε με σημαντική νίκη τις υποχρεώσεις του στη βόρεια Καρολίνα.

Ο 31χρονος, Νο44 στον κόσμο, σέρβιρε πολύ καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος στις κρίσιμες στιγμές του 3ου σετ για να φτάσει στην τελική επικράτηση με 6-4, 4-6, 6-4 επί του επικίνδυνου Ντόναλντ Γιανγκ ο οποίος παραδοσιακά παρουσιάζεται πολύ δυνατός στα τουρνουά της πατρίδας του.

Ήταν η 20η νίκη του Μάρκου Παγδατή στη φετινή σεζόν (20-16) και η δεύτερη επί του αριστερόχειρα Αμερικάνου, σε σύνολο τριών αναμετρήσεων.

Επόμενος αντίπαλος για τον Κύπριο πρωταθλητή, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ ο οποίος, επίσης, χρειάστηκε δυόμιση ώρες για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του Αλιάζ Μπέντενε με 4-6, 6-3, 6-4.

Παγδατής και Μπαουτίστα θα συναντηθούν για δεύτερη φορά φέτος (02:00GR ξημερώματα Πέμπτης), μετά τη νίκη του Μάρκου στα προημιτελικά του Dubai Championships, στη μια και μοναδική φορά που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ