aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΜονφίς για μεγάλα πράγματα!

Μονφίς για μεγάλα πράγματα!

Ο Γκαέλ Μονφίς σταμάτησε την ονειρεμένη πορεία του Λούκας Πούιγ στη Νέα Υόρκη και προκρίθηκε σε ημιτελικό Grand Slam για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ο 30χρονος Γάλλος, Νο.12 στον κόσμο, επιβλήθηκε με 6-4, 6-3, 6-3 του κουρασμένου συμπατριώτη του (που απέκλεισε τον Ράφα Ναδάλ) και θα περιμένει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά.

Ο χαρισματικός τενίστας έχει ρεκόρ 19-2 στα hard court μετά το Wimbledon και έφτασε στα ημιτελικά του US Open χωρίς να χάσει σετ!

Θα διεκδικήσει την πρόκριση στον πρώτο του major τελικό την προσεχή Παρασκευή, οπότε έχει τρεις μέρες να γεμίσει τις μπαταρίες του και αυτό του δίνει αβαντάζ σε σχέση με τον επόμενο αντίπαλό του.

Σίγουρα, πάντως, θα υποστηρίξει… φανατικά τον Τσονγκά, αφού κόντρα στον Τζόκοβιτς έχει 12 ήττες σε ισάριθμους αγώνες! Νόλε και Τζο θα αναμετρηθούν περίπου στις 4 τα ξημερώματα.

Όσο για τον 22χρονο Πούιγ; Θα ανεβεί στο Νο.18 της παγκόσμιας κατάταξης και σίγουρα θα μας απασχολήσει αρκετά στο προσεχές μέλλον…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ