aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΜε 21 κυπριακές συμμετοχές

Με 21 κυπριακές συμμετοχές

Σε εξέλιξη βρίσκεται το διεθνές πρωτάθλημα τένις ITF U18 που διοργανώνει το Sporting Club στη Λεμεσό, το οποίο είναι κατηγορίας «Grade 5» και σε αυτό λαμβάνουν μέρος 121 αντισφαιριστές/τριες από 32 χώρες. Ανάμεσά τους και 21 Κύπριοι, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις και επίπεδο, απέναντι σε ξένους αντισφαιριστές της ηλικίας τους και παράλληλα να προσθέσουν βαθμούς στην προσωπική τους βαθμολογία, στην παγκόσμια κατάταξη της ITF.

Η μέχρι στιγμής παρουσία των αντισφαιριστών μας υπήρξε ικανοποιητική. Η Ελένη Λουκά στην κατηγορία κοριτσιών έφτασε μέχρι τον προημιτελικό, ενώ μεγαλύτερη ήταν η επιτυχία που σημείωσε ο Δημήτρης Αζοΐδης, ο οποίος αγωνίζεται υπό ελληνική σημαία, στην κατηγορία αγοριών και ήδη προκρίθηκε στον ημιτελικό.

Στα διπλά, τα δίδυμο των Χρίστου Αβραάμ/Ματία Μάτιτς εξασφάλισε θέση στον ημιτελικό, κάτι που διεκδικούν επίσης οι Σέργιος Κύζας/Παναγιώτης Νεάρχου και Δημήτρης Αζοΐδη/Στέφανος Σάββα. Στον προημιτελικό είναι επίσης η Ελένη Λουκά με παρτενέρ τη Ζντένα Σαφάροβα (Cze), όπως και η Φλωρεντία Χατζηγεωργίου με παρτενέρ τη Νικόλ Μικούλαν (Aut) στην κατηγορία κοριτσιών.

Οι τελικοί του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν αύριο στις χωμάτινες επιφάνειες του Sporting Club, με την ευχή να βρεθούν σε αυτούς όσον το δυνατόν περισσότεροι Κύπριοι αντισφαιριστές. Τα μονά σε αγόρια και κορίτσια θα ξεκινήσουν το πρωί και αναλόγως της εξέλιξης και των συμμετοχών που θα υπάρχουν στους τελικούς, θα ακολουθήσουν οι δύο τελικοί των διπλών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ