aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΚυπριακές επιτυχίες στο παγκόσμιο ITF Juniors U18

Κυπριακές επιτυχίες στο παγκόσμιο ITF Juniors U18

Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας, με διοργανωτή τον Φώτο Καλλία, διεξήχθη στα τέλη Αυγούστου το παγκόσμιο πρωτάθλημα ITF Juniors U18 2016 Larnaca.

Στο πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο (27/08) με τους τελικούς αγώνες των κατηγοριών αγοριών και κοριτσιών U18, συμμετείχαν πέραν από 150 αθλητές από 18 χώρες: Αγγλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Ρωσία, Νότιος Αφρική, Λίβανο, Ελβετία, Ουκρανία, Σερβία, Λετονία, Ισπανία, Ινδία, Καναδάς και Κύπρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω πρωτάθλημα συμμετείχαν υψηλού επιπέδου αθλητές, όπως το Νο4 της Αυστρίας, το Νο5 Αγγλίας και το Νο10 της Γερμανίας.

Η Κύπρος είχε δυναμική παρουσία της στη διοργάνωση εξασφαλίζοντας υψηλότερες διακρίσεις. Η Ελίζα Όμηρου κατέκτησε την πρώτη θέση στο μονό κοριτσιών U18 και στo διπλό κοριτσιών U18.

O Μενέλαος Ευσταθίου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο μονό αγοριών U18 και την πρώτη θέση στο διπλό αγοριών U18 με τον Ελευθέριο Νέο. Η Θέμης Χάλιου εξασφάλισε την δεύτερη θέση στο διπλό κοριτσιών U18.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κοινού που παρακολούθησε από κοντά τους συναρπαστικούς αγώνες όλη την εβδομάδα. Οι απονομές για τους νικητές έγιναν το Σάββατο 27/08 και τις έκαναν ο Δημαρχεύον Λάρνακας Πέτρος Χριστοδούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μάριος Κουκουμάς και Νίκος Αναστασίου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου Φίλιος Χριστουδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ