aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΑ: Ιστορικές υπογραφές για τον Αθλητισμό της Λάρνακας

ΚΟΑ: Ιστορικές υπογραφές για τον Αθλητισμό της Λάρνακας

Ιστορική για τα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου και ιδιαίτερα για τον Αθλητισμό της Λάρνακας, χαρακτηρίζονται οι υπογραφές συμβολαίων μεταξύ του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, του Δήμου Λάρνακας, και του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας.

Τα συμβόλαια αφορούν δύο σημαντικά έργα που θα κατασκευαστούν στην πόλη του Ζήνωνα. Η πρώτη υπογραφή συμβολαίου κατασκευής και εκμίσθωσης αφορά το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο, που θα ανεγερθεί στο χώρο του υφιστάμενου Κοινοτικού γηπέδου Λάρνακας. Η δεύτερη υπογραφή συμβολαίου κατασκευής και εκμίσθωσης αφορά τα νέα γήπεδα τένις που θα γίνουν σε χώρο πλησίον του Κοινοτικού γηπέδου. Όπως είναι γνωστό τα γήπεδα τένις μετακινούνται από τον αρχαιολογικό χώρο για να αναδειχθεί το αρχαίο λιμάνι της πόλης.

Είναι λοιπόν ιστορική μέρα η 10η Νοεμβρίου 2017 για τον Αθλητισμό μας, αφού μια προσπάθεια πολλών χρόνων, παίρνει σάρκα και οστά. Η υπογραφή των συμβολαίων έγινε στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού από τον πρόεδρο του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη και τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα.

Επίσης από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου και του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας Νώντα Μεταξά και Μάριου Πέτρου αντίστοιχα. Στην τελετή των υπογραφών των συμβολαίων παρευρέθησαν επίσης ο αντιπρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ΚΟΑ Δημήτρης Λεοντής, Τάσος Προκοπίου και Άντρη Σιάλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ