aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣH κλήρωση του Mercedes Cup

H κλήρωση του Mercedes Cup

Πραγματοποιήθηκε χθες στη Στουτγκάρδη η κλήρωση του Mercedes Cup. Πρεμιέρες με παγίδες θα έχουν οι Roger Federer και Dominic Thiem, δύσκολοι αντίπαλοι περιμένουν τον Μάρκο Παγδατή, ενώ με ένα μεγάλο ντέρμπι θα ανοίξει ο 1ος γύρος της διοργάνωσης. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Το Mercedes Cup θα είναι το τουρνουά που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον την επόμενη εβδομάδα, αφού στη Στουτγκάρδη βρίσκονται ήδη πολλοί μεγάλοι αστέρες της ΑΤΡ.

Στο μεγαλύτερο παιχνίδι του 1ου γύρου, ο Grigor Dimitrov θα αντιμετωπίσει τον Juan Martin Del Potro. Δύσκολη κλήρωση είχε ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος στον 1ο γύρο θα παίξει με τον Γερμανό Jan-Lennard Struff και, αν προκριθεί, θα αντιμετωπίσει τον Gilles Simon στον 2ο γύρο.

Ο κορυφαίος του ταμπλό, Roger Federer, έχει πιθανότερο αντίπαλο στον 2ο γύρο (όπου πέρασε με bye) τον 18χρονο Taylor Fritz, που έχει πολύ καλό σερβίς και μεγάλα χτυπήματα. Ο Fritz θα πρέπει να κερδίσει κάποιον παίκτη από τα προκριματικά, για να αντιμετωπίσει τον Federer.

Ο Ελβετός έχει πιθανό αντίπαλο τον Viktor Troicki στα προημιτελικά, ενώ στα ημιτελικά ο δρόμος του διασταυρώνεται με τον ημιφιναλίστ του Roland Garros, Dominic Thiem. Και ο Αυστριακός θα έχει πρεμιέρα που κρύβει παγίδες, απέναντι στο νικητή του αγώνα του Sam Groth με τον Ilya Marchenko.

Ο Feliciano Lopez, ο οποίος λατρεύει τις πράσινες επιφάνειες, θα παίξει με τον Mikhail Youzhny στον 1ο γύρο, ενώ ο πιθανός αντίπαλος του Federer στον τελικό και Νο. 2 στο ταμπλό, Marin Cilic, θα περιμένει την αναμέτρηση του Denis Istomin με κάποιον qualifier για να μάθει τον πρώτο του αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ