aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΈριξε λευκή πετσέτα ο Παγδατής

Έριξε λευκή πετσέτα ο Παγδατής

Άλλο ένα τουρνουά ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τον Μάρκο Παγδατή, που εγκατέλειψε μετά από ένα σετ το παιχνίδι της πρεμιέρας του στην Στουτγκάρδη, με τον Φίλιπ Κολσράιμπερ. Παραμένει χωρίς νίκη από τον Ιανουάριο ο Κύπριος πρωταθλητής.

O Μάρκος Παγδατής αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στη μέση του και κάλεσε ιατρικό τάιμ άουτ μετά το τέλος του 1ου σετ, το οποίο είχε χάσει με 6-1 από τον Φίλιπ Κολσράιμπερ, χάνοντας 3 φορές το σερβίς του. Ο φυσιοθεραπευτής δεν μπόρεσε να κάνει πολλά και ο Κύπριος πρωταθλητής σήκωσε λευκή πετσέτα στο 1ο game του 2ου σετ, που δεν ολοκληρώθηκε.

Εγκατέλειψε την αναμέτρηση και ο Γερμανός πήρε μια πολύ γρήγορη πρόκριση για τον 2ο γύρο του Mercedes Cup στην Στουτγκάρδη. Εκεί θα έχει μια δύσκολη αποστολή, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Στιβ Τζόνσον, No. 5 στο ταμπλό, που κέρδισε στην δική του πρεμιέρα τον Μαξιμιλιάν Μάρτενερ, με 3-6, 7-6 (2), 6-4.

Για τον Μάρκο, αυτός ήταν ο 8ος διαδοχικός αγώνας χωρίς νίκη! Ήταν το δέυτερο τουρνουά στο γρασίδι που συμμετείχε ο Κύπριος, ο οποίος είχε χάσει στον 1ο γύρο του Surbiton Challenger την προηγούμενη εβδομάδα, από τον Ντούντι Σέλα. Έχει να πάρει μια νίκη από τον Ιανουάριο, όταν προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Australian Open, με εγκατάλειψη του Μίκαϊλ Γιούζνι. Η τελευταία του νίκη σε ολοκληρωμένο αγώνα ήρθε λίγο νωρίτερα, την 1η εβδομάδα της χρονιάς, στο ASB Classic του Ώκλαντ, όπου είχε φτάσει έως τα ημιτελικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ