aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΈχασε μόνος του ο Μάρκος

Έχασε μόνος του ο Μάρκος

Παρότι ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα για ενάμισι σετ, ο Μάρκος Παγδατής δεν τα κατάφερε και  αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Όπεν της Στοκχόλμης από τον Κεβιν Άντερσον, αποχωρώντας πρόωρα από την Σουηδία.

Ονειρικά κυλούσε το ντεμπούτο του Μάρκου Παγδατή στη Σουηδία και συγκεκριμένα στο Όπεν της Στοκχόλμης πριν το ματς αλλάξει άρδην και τελειώσει εφιαλτικά για τον Κύπριο τενίστα.

Παρότι προηγήθηκε με set και break και φαινόταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, ο Κύπριος πρωταθλητής δεν τελείωσε το ματς όταν έπρεπε και κατέληξε να ηττηθεί από τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον με 2-1 σετ, 6-2, 4-6, 2-6.

Ο Μάρκος ήταν καταπληκτικός για στο πρώτο σετ του αγώνα, έκανε ό,τι ήθελε τον αντίπαλό του και με καταπληκτικές επιστροφές εξουδετέρωσε το σερβίς του Άντερσον σπάζοντας το δύο φορές.

Κυριάρχησε και από τη βασική γραμμή και τελείωσε πάρα πολύ γρήγορα την υπόθεση πρώτο σετ δείχνοντας να είναι δύο επίπεδα πάνω από τον Νοτιοαφρικανό.

Ο αγώνας συνεχίστηκε παρόμοια και στο δεύτερο σετ.

O 31χρονος άσος από τη Λεμεσό μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα σπάζοντας για τρίτη φορά το σερβίς του Άντερσον με μια καταπληκτική λόμπα και κατάφερε να προηγηθεί με 4-2 παίζοντας εξαιρετικό τένις.

Έφτασε κοντά και στο δεύτερο break, δεν το υλοποίησε και μετά ήρθε η καταστροφή για το Νο35 του κόσμου.

Ο Μάρκος υπέστη από το πουθενά σπάσιμο στο σερβίς του σε ένα κάκιστο game το οποίο άλλαξε εντελώς το μομέντουμ του αγώνα.

Ο Άντερσον, αν και ήταν με ενάμισι πόδι εκτός τουρνουά, αναθάρρησε, έπαιξε επιθετικό τένις και με τέσσερα σερί games ισοφάρισε τον αγώνα απέναντι σε έναν Μάρκο που άρχισε να παραπαίει.

Στο κρίσιμο σετ, ο Παγδατής ανασυγκρότησε το μυαλό του και μπήκε σοβαρός. Χτύπησε και πάλι πρώτος το δυνατό σερβίς του No48 τενίστα στον κόσμο, προηγούμενος με 2-1 αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κάνει τη δουλειά.

Υπέστη back to back break το οποίο τον “τελείωσε” ψυχολογικά με τον Άντερσον με 5 σερί games να τελειώνει έναν αγώνα που ξεκίνησε ιδανικά αλλά τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο για τον Κύπριο άσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ