aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΧαλαρά στην τετράδα η Σερένα

Χαλαρά στην τετράδα η Σερένα

Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο νίκησε 6-2, 6-0 σε μόλις 51 λεπτά την 30χρονη Ρωσίδα (Νο.19), πήρε ρεβάνς για την οδυνηρή ήττα της τον Μάρτιο στο Μαϊάμι και φιλοδοξεί να φύγει για τέταρτη φορά με την κούπα από την αιώνια πόλη.

Το εμπόδιό της στα ημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia είναι η φορμαρισμένη Ρουμάνα Ίρινα Καμέλα Μπέγκου (Νο.35), που άφησε έξω με 6-2, 7-6(3) τη Μισάκι Ντόι από την Ιαπωνία (Νο.45) και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε ημιτελική φάση Premier 5 διοργάνωσης.

Στον πρώτο φετινό της ημιτελικό προκρίθηκε η Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα (Νο.4), αφού λύγισε με 7-5, 6-2 την Τιμέα Μπαζίνσκι (Νο.10), σημειώνοντας την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες με την Ελβετίδα.

Η Ισπανίδα θα συναντήσει τώρα την Αμερικανίδα Μάντισον Κις, Νο.24, στον κόσμο που επικράτησε με 6-4, 4-6, 6-3 της Τσέχας Μπάρμπορα Στρίτσοβα (Νο.36) και βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα της στην τετράδα της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ