aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣ«Bank of Cyprus Pancyprian Junior Tournament»

«Bank of Cyprus Pancyprian Junior Tournament»

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου «The Sporting Club» της Τράπεζας Κύπρου, το «Bank of Cyprus Pancyprian Junior Tournament», το οποίο διεξήχθη από 3 μέχρι 18 Μαΐου. Το πρωτάθλημα είναι ενταγμένο στο επίσημο καλεντάρι της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου και είναι κατηγορίας «3».

Με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος επισφραγίστηκε έτσι η συνεργασία της ΟΑΚ με την Τράπεζα Κύπρου, ως Youth Supporter της Ομοσπονδίας για τα έτη 2016-2017, στηρίζοντας τα παιδιά και τους αυριανούς πρωταθλητές στην αντισφαίριση.

Διεξήχθηκαν συναντήσεις σε 13 κατηγορίες, που περιλάμβαναν τις ηλικίες U12, U14, U16 και U18. Οι αγώνες διεξάγονταν καθημερινά στα γήπεδα του «The Sporting Club» τα οποία διαθέτουν επιφάνεια συνθετικού χορτοτάπητα.

Ενδεικτικό της μεγάλης συμμετοχής το γεγονός ότι σε όλες τις κατηγορίες στα Μονά, η κλήρωση περιλάμβανε ταμπλό είτε των «16», είτε των «32» αθλητών.  Ο συνολικός αριθμός των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος έφτασε τους 152.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ