aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΑπειλητική η Σαράποβα!

Απειλητική η Σαράποβα!

H 31χρονη Ρωσίδα, Νο.30 στον κόσμο, επικράτησε της Τσέχας (Νο.6) με 6-2, 6-1 σε σχεδόν 1 ώρα και συνεχίζει την πορεία προς τον τρίτο της τίτλο στο Παρίσι. Ήταν η δεύτερη Top 10 νίκη της μετά την επιστροφή της από την τιμωρία λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ.

Η Μάσα μπήκε με τρομερή αποφασιστικότητα στο γήπεδο, σε αντίθεση με την Πλίσκοβα που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να βρει τον ρυθμό της… Το χώμα δεν είναι η αγαπημένη επιφάνεια της 26χρονης τενίστρια.

Η Σαράποβα ανεβαίνει σε κάθε ματς και μπαίνει σίγουρα στο γκρουπ των διεκδικητριών, ωστόσο για να έχει τύχη στη συνέχεια θα πρέπει να διώξει τα… φαντάσματά της. Αν, φυσικά, περάσει στην επόμενη φάση η Σερένα Γουίλιαμς, που παίζει αργότερα με την Τζούλια Γκόργκες.

Τι εννοούμε; Κόντρα στη Γουίλιαμς το ρεκόρ της είναι 2-19, έχοντας ηττηθεί 18 διαδοχικές φορές! Η Γουίλιαμς δεν είναι, βέβαια, αυτή που ήταν και η Σαράποβα θεωρητικά είναι το φαβορί, όμως η Ρωσίδα πάντα… κάτι παθαίνει σε αυτό το match up.

Καλά όλα αυτά, φυσικά, αλλά πρώτα η Σερένα θα πρέπει να αφήσει έξω την Γκόργκες. Και αυτό δεν θα είναι εύκολο…

Στο μεταξύ, η Σλόουν Στίβενς, έμεινε όρθια στο θρίλερ με αντίπαλο την Καμίλα Τζόρτζι, πήρε τη νίκη με 4-6, 6-1, 8-6 και έκλεισε ραντεβού με τη φορμαρισμένη Ανέτ Κονταβέιτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ