Απείλησε να… δείρει διαιτητή ο Ντόναλντσον! (vid)

Απίστευτο περιστατικό στον αγώνα του Ντόναλντσον με τον Ράμος- Βινιόλας στο Masters του Μόντε Κάρλο, καθώς μία λάθος απόφαση «ώθησε» τον Αμερικανό στο να βάλει τις φωνές και να κινηθεί κατά του διαιτητή!

Πιο συγκεκριμένα, στο σερβίς του Ράμος- Βινιόλας η μπάλα ήταν εμφανώς έξω (όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω), όμως ο κριτής γραμμών έδειξε πως ήταν μέσα, με τον διαιτητή Αρνό Γκαμπάς να συμφωνεί- κάτι που σημαίνει πως ο πόντος και το game πάει στον Ράμος – Βινιόλας που προηγείται με 4-2.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Ντόναλντσον, ο οποίος άρχισε να φωνάζει «Υπάρχει το σημάδι! Η μπάλα είναι έξω. Δες το σημάδι!», υψώνοντας πάρα πολύ τον τόνο της φωνής του και πλησιάζοντας… επικίνδυνα τον διαιτητή, τον οποίον κατηγόρησε πως δεν τον συμπαθεί και απαίτησε να κατέβει ο supervisor για να λυθεί η «παρεξήγηση».

Εν τέλει το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τον Ντόναλντσον να δέχεται μια παρατήρηση για αντιαθλητική συμπεριφορά και τον Ράμος- Βινιόλας, που κέρδισε, ν’ αποδοκιμάζεται όταν χαιρετούσε μετά τη λήξη του αγώνα στις κερκίδες!

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΠΗΓΗsdna.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ