aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΑυτοκράτορας στη Σανγκάη ο Φέντερερ

Αυτοκράτορας στη Σανγκάη ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ επιβλήθηκε με 6-4, 6-3 επί του Ναδάλ και κατέκτησε το τουρνουά της Σανγκάης μετά από τρία χρόνια φτάνοντας τους 94 τίτλους στην καριέρα του. Στον Ρότζερ Φέντερερ κατέληξε η τέταρτη μονομαχία της χρονιάς με τον Ράφαελ Ναδάλ. Ο Ελβετός όντας κατά διαστήματα εξαιρετικός επιβλήθηκε επί του Ισπανού αντιπάλου του με 6-4, 6-3 και κατέκτησε το τουρνουά της Σανγκάης.

Μεγάλο όπλο για τον «μαέστρο» αποδείχτηκε το σερβίς του αφού σε κανένα από τα game που εκείνος σέρβιρε ο Ναδάλ δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ κοντά σε κάποιο break. O Φέντερερ έκανε break στο πρώτο κιόλας game του αγώνα και στη συνέχεια απλά κράτησε το σερβίς του για να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ το break για τον Ελβετό ήρθε στο 5o game και στη συνέχεια έφτασε στην τελική επικράτηση κατακτώντας το σετ με 6-3. Αυτός ήταν ο 94ος τίτλος στην τεράστια καριέρα του Φέντερερ ο οποίος έπιασε στη δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης τον Ιβάν Λεντλ και πλέον το μόνο που απομένει είναι να κυνηγήσει το μέχρι πρότινος άπιαστο ρεκόρ των 109 τίτλων του Τζίμι Κόνορς.

Η Μαρία Σαραπόβα επιβλήθηκε με 7-5, 7-6 (8) επί της Αρίνα Σαμπαλένκα και κατέκτησε το Τιανγίν Όπεν. Πρώτος τίτλος για τη Ρωσίδα μετά τον Μάιο του 2015.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ