aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΑχτύπητος Ναδάλ

Αχτύπητος Ναδάλ

O κορυφαίος τενίστας στον κόσμο επικράτησε του χαρισματικού Γάλλου (Νο.32) με 6-3, 6-2, 6-2 σε σχεδόν 2 ώρες και θα συναντήσει στον τέταρτο γύρο τον 22χρονο Γερμανό Μαξιμίλιαν Μάρτερερ (Νο.70), που απέκλεισε με 6-1, 6-1, 6-4 τον Εσθονό Γιούργκεν Ζοπ.

Χωρίς αντίπαλο μοιάζει να είναι ο Ράφα, που προηγήθηκε… με τη μία του Γκασκέ με 5-0, έχοντας χάσει μόνο δύο πόντους! Με κάποιες… αναλαμπές στο παιχνίδι του, ο «γηπεδούχος» Γκασκέ μπόρεσε να «κλέψει» συνολικά επτά γκέιμ, αλλά η ουσία είναι δεν έχει νικήσει ποτέ τον Ναδάλ και πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει και στο μέλλον!

Ο αριστερόχειρας Ισπανός, λοιπόν, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το τρόπαιο στο Παρίσι και αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά θα παραμείνει και στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Έσβησε τέσσερα ματς πόιντ ο Γκοφέν

O Νταβίντ Γκοφέν, από την πλευρά του, σε ένα ματς που διακόπηκε χθες λόγω της βροχής, λύγισε με 6-7(6), 6-3, 4-6, 7-5, 6-3 του Γκαέλ Μονφίς, που είχε τέσσερα ματς πόιντ στο τέταρτο σετ! Ο αγώνας κράτησε σχεδόν 4 ώρες…

Ο Βέλγος θα παίξει στη συνέχεια με τον Ιταλό Μάρκο Τσεκινάτο.

Έμαθε, εξάλλου, τον αντίπαλό του Σάσα Ζβέρεφ και αυτός είναι ο ανερχόμενος Ρώσος Καρέν Χατσάνοφ, που σταμάτησε με 6-3, 7-5, 6-3 τον Γάλλο Λούκας Πούιγ και προκρίθηκε στους «16» για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Στον τέταρτο γύρο πέρασε για πρώτη φορά ο Αργεντινός Ντιέγκο Σβάρτσμαν, μετά την άνετη νίκη του επί του Μπόρνα Τσόριτς με 7-5, 6-3, 6-3, και πέφτει τώρα πάνω στον Κέβιν Άντερσον.

Ο Νοτιοαφρικανός νίκησε 6-1, 6-7(3), 6-3, 7-6(4) τον Μίσα Ζβέρεφ και θα παίξει στη φάση των «16» της διοργάνωσης για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

Ο Φάμπιο Φονίνι, τέλος, έκανε μεγάλη ανατροπή σε βάρος του Βρετανού Κάιλ Έντμουντ με 6-3, 4-6, 3-6, 6-4, 6-4 και περιμένει έναν εκ των Μάριν Τσίλιτς, Στιβ Τζόνσον. O απρόβλεπτος Ιταλός επιστρέφει στον τέταρτο γύρο μετά από επτά ολόκληρα χρόνια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ