aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣTrackfieldcy: Τα πάντα για τον κυπριακό Κλασικό Αθλητισμό

Trackfieldcy: Τα πάντα για τον κυπριακό Κλασικό Αθλητισμό

Μια ευχάριστη, γρήγορη, έγκυρη, αξιόπιστη και κυρίως αντικειμενική νότα ενημέρωσης αποτελεί η καινούργια σελίδα Trackfieldcy σε WordPress, Facebook και Instagram.

Μετρώντας μέχρι σήμερα, παρά το μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας της, περί τους 1500 ακόλουθους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και έχοντας στο δυναμικό της, ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας της στον χώρο, γνώστες του κυπριακού Κλασικού Αθλητισμού, η Trackfieldcy αποτελεί, από τον περασμένο Οκτώβριο που δημιουργήθηκε, τη μοναδική ιστοσελίδα στην Κύπρο που ενημερώνει γρήγορα, αξιόπιστα και έγκυρα για τον κυπριακό Κλασικό Αθλητισμό και ό,τι συμβαίνει γύρω από αυτόν.

Η δημιουργία της Trackfieldcy ήταν μια πρωτοβουλία ενός ερασιτέχνη αθλητή, ο οποίος αντιλήφθηκε την έλλειψη μιας ενημερωτικής, αθλητικής ιστοσελίδας στο νησί μας που να ασχολείται αποκλειστικά με τον κυπριακό Στίβο. Αυτόν πλαισιώνει μία ομάδα από ανθρώπους που είναι γνώστες και φίλαθλοι του Στίβου. Ενώ υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες και πόρταλς που να αφορούν στον Αθλητισμό στην Κύπρο, καμιά δεν έδινε -μέχρι τώρα- την απαιτούμενη σημασία, προώθηση και στήριξη στον κυπριακό Στίβο, στους αθλητές και στις αθλήτριές του και σε ό,τι είχε να κάνει με αυτόν (αγωνιστική δραστηριότητα τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο, όπως Ημερίδες, Παγκύπρια, Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Διεθνή Meetings κλπ.).

Αφουγκρασμένη, λοιπόν, την ανάγκη του απλού -και όχι μόνο- κόσμου για μια αξιόπιστη, γρήγορη και πάνω απ’ όλα έγκυρη ενημέρωση, η ομάδα της  Trackfieldcy αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία της συγκεκριμένης σελίδας σε WordPress, Facebook και Instagram. Στην Trackfieldcy μπορεί κανείς να ενημερωθεί, μέσω άρθρων, φωτογραφικού και άλλου οπτικοακουστικού υλικού, καθώς επίσης και συνεντεύξεων ή αποκλειστικών αγωνιστικών και μετα-αγωνιστικών δηλώσεων των Κυπρίων αθλητριών και αθλητών του Στίβου, για οτιδήποτε αφορά στον κυπριακό Κλασικό Αθλητισμό και στις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας. Μπορεί επίσης να ενημερωθεί για όλες τις επερχόμενες επίσημες διοργανώσεις σε Κύπρο και εξωτερικό, στις οποίες συμμετέχουν και διακρίνονται οι Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες του Στίβου.

Έχοντας μέχρι στιγμής τη θερμή στήριξη και αγκαλιά του κόσμου, η σελίδα μετρά ένα αξιόλογο αριθμό likes και αναδημοσιεύσεων των άρθρων, συνεντεύξεων και υλικού της. Η οποιαδήποτε δραστηριότητα της σελίδας δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και δεν φέρει κομματικούς ή οποιουσδήποτε άλλους χρωματισμούς, αλλά αντίθετα υπηρετεί τον καθαρό αθλητισμό και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η δράση της Trackfieldcy γίνεται πάντα με την προσεκτική, επιμελημένη και αντικειμενική ματιά των μελών της.

Με τα πολύ θετικά σχόλια, αλλά ακόμη και εισηγήσεις, του κόσμου, των αρμοδίων στον χώρο του Αθλητισμού και των άλλων επίσημων αθλητικών φορέων του νησιού μας, η Trackfieldcy προσπαθεί να «εισβάλει» στον χώρο της ενημέρωσης και υπόσχεται σε ακόμη περισσότερες και δυναμικές δράσεις και ενέργειες στον χώρο του κυπριακού Στίβου.

Μπορείτε να ακολουθήσετε και να προωθήσετε την Trackfieldcy και το έργο της και να ενημερώνεστε με αυτό τον τρόπο άμεσα και έγκυρα για τον κυπριακό Στίβο και τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών μας, κάνοντας like στη σελίδα της στο Facebook και στο Instagram.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ