Θέλει επίδοση για Ρίο η Παναγή

Διεξάγεται αύριο στη Φιλοθέη το 17ο «Γκαλά Στίβου Αθηνών» με τη συμμετοχή αθλητριών από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες.

Από κυπριακής πλευράς θα συμμετάσχουν: Η Νεκταρία Παναγή στο μήκος έχοντας στόχο την καλή επίδοση αλλά και το 6.70μ. που θα της χαρίσει το εισιτήριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο.  Στα Βενιζέλεια το περασμένο Σάββατο είχε άλμα στα 6.46μ.

Η Μαρία Αριστοτέλους και η Σκεύη Κρασά θα λάβουν μέρος στο άλμα επί κοντώ. Η Θωμαΐδα Πολυδώρου στο τριπλούν. Η Δήμητρα Αραχωβίτη στα 100μ. εμπόδια. Στα 100μ. η Δήμητρα Κυριακίδου και η Νικολέττα Νικολέττου.

Την καλύτερη του φετινή επίδοση στον ανοικτό στίβο πέτυχε στο ύψος ο Βασίλης Κωνσταντίνου με 2.23μ., έξι εκατοστά κάτω από το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (2.29μ.).

Ο αθλητής του ΓΣΚ συμμετείχε στο ευρωπαϊκό μίτινγκ της Πράγας που πραγματοποιήθηκε χθες και είχε επιτυχημένα άλματα στα 2.15, 2.19, 2.23μ. και τρία αποτυχημένα στα 2.26μ. Στο ίδιο μίτινγκ ο Νίκανδρος Στυλιανού είχε επιτυχημένο άλμα στα 5.31μ. και τρία αποτυχημένα στα 5.56μ.