aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΣτο δρόμο για το Λονδίνο ο Παρέλλης

Στο δρόμο για το Λονδίνο ο Παρέλλης

Το όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου εξασφάλισε ο Απόστολος Παρέλλης στην Παγκύπρια Ημερίδα Στίβου που έγινε σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 στο Τσίρειο στη Λεμεσό και έγινε ο 3ος αθλητής που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στους αγώνες μετά το Μίλαν Τραΐκοβιτς – 110μ. εμπόδια  και την Ελένη Αρτυματά – 400μ.

Ο αθλητής του ΓΣΠ βρέθηκε και εξαιρετική κατάσταση και κατάφερε στην 6η προσπάθεια να πετύχει βολή στα 65.13μ. που ξεπερνά το όριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΙΑΑΦ που είναι στα 65.00μ. Ο Απόστολος είχε πολύ καλές βολές με σημαντικότερη την 5η όπου έριξε το δίσκο στα 64.82μ. επίδοση που θα τον έφερνε ανάμεσα στους 32 αθλητές που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Στην Παγκύπρια Ημερίδα της Λεμεσού η Ναταλία Ευαγγελίδου προσπάθησε να βελτιώσει τη φετινή της επίδοση καθώς και το Παγκύπριο της ρεκόρ δίχως να τα καταφέρει. Η αθλήτρια του ΓΣΠ πέτυχε 2.02.49 δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με ανάλογο συναγωνισμό θα φθάσει στο στόχο της που είναι να βρεθεί ανάμεσα στις 48 αθλήτριες των 800μ. που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ