aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ«Σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου»

«Σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου»

Ο πρωταθλητής μας στο ύψος και έβδομος Ολυμπιονίκης στους ΟΑ του Ρίο Κυριάκος Ιωάννου, επέλεξε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν στην προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Αναλυτικά το μήνυμά του:  

«Οι Ολυμπιακοί αγώνες τελείωσαν και είναι ώρα να ξεκουραστώ λίγο, επιβάλετε. Οφείλω, όμως, να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που ήταν πίσω από όλη αυτή την προσπάθεια μου! Πρώτος από όλους ο προπονητής μου Δημήτρης Ευθυμίου ο άνθρωπος που ανέχτηκε τα πάντα από εμένα, την τρέλα μου της στεναχώριες μου τις ανάποδες μου γιατί πότε δεν σταμάτησε να πιστεύει σε εμένα.

Ο φυσιοθεραπευτής μου Δημήτρης Σκορδής και όλα τα παιδιά από το φυσιοθεραπευτήριο του που έκαναν τα πάντα για να μου φτιάξουνε τα προβλήματα τραυματισμού, τον γιατρό μου Διονύση Χίσσα που όποτε τον χρειάστηκα πάντα ήταν στη διάθεση μου, τον μέγα χειροπράκτη Σάββα Πανάβογλου που εδώ και 11 χρόνια είναι δίπλα μου πάντα όπου και να πάω, τους φυσιοθεραπευτές μου Γιάννη Κουτρούλη, Ιβάνα Τζούριτς για τα μασάζ.

Η οικογένεια μου που πάντα με στηρίζει ψυχολογικά ιδίως τσις δύσκολες στιγμές, τον φίλο Λαμπρό Παπακώστα για την στήριξη και της συμβουλές που μου δίνει πάντα και πάντα πρέπει να ακούς τον παλιό. Την γυναίκα μου που είναι δίπλα μου πάντα και σε λίγο καιρό θα μου χαρίσει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου το παιδί μας!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομοσπονδία μου ΚΟΕΑΣ την ΚΟΕ και τον ΚΟΑ, αλλά ένα τεράστιο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς μου που με στήριξαν οικονομικά, αλλά και ηθικά για να προετοιμαστώ κατάλληλα για αυτή την Ολυμπιάδα! Θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφερθώ σε όλο τον κόσμο για τις ευχές και τα μηνύματα που δυστυχώς δεν κατάφερα να απαντήσω σε όλους για την θετική ενέργεια και στήριξη σας! Καλές διακοπές σε εμένα και σε όσους θα πάτε τώρα εύχομαι, και σε λίγο καιρό πάλι δυνατά για την επόμενη χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ