aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΠαγκύπριο Ρεκόρ η Αρτυματά, πρωτιά η Παναγή, 4ος ο Τραϊκοβιτς!

Παγκύπριο Ρεκόρ η Αρτυματά, πρωτιά η Παναγή, 4ος ο Τραϊκοβιτς!

Αγωνιστική δράση «σε πολλά μέτωπα» για τους Κύπριους αθλητές και Κύπριες αθλήτριές μας, που προετοιμάζονται όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου ανδρών και γυναικών που θα γίνει τον ερχόμενο μήνα στο Βερολίνο.

Η Ελένη Αρτυματά συμμετείχε στο διεθνές μίτιγκ «Gala Dei Castelli» στην πόλη Μπελιζόνα της Ελβετίας και σημείωσε εκπληκτική επίδοση. Με χρόνο 51.14 στα 400μ. έκανε νέο Παγκύπριο Ρεκόρ. Η αθλήτριά μας, η οποία ήταν 2η βελτίωσε κατά 5 εκατοστά το προηγούμενο ρεκόρ που πέτυχε στην Ταραγόνα της Ισπανίας στους Μεσογειακούς Αγώνες. Στην ίδια διοργάνωση, ο Μίλαν Τραϊκοβιτς τερμάτισε στην 4η θέση με επίδοση 13.50 στα 110μ. εμπόδια.  Τέλος, η Νεκταρία Παναγή συμμετείχε στο ελληνικό γκράν πρι «Δαβιτζόγλεια» που είναι έγινε στην Καβάλα και κατέκτησε την πρώτη θέση με άλμα στα 6.59μ. στο μήκος.

Εν τω μεταξύ, για τη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας αναχωρεί η αντιπροσωπευτική ομάδα της Κύπρου για να συμμετάσχει στους Βαλκανικούς Αγώνες ανδρών και γυναικών που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στις 20-21 Ιουλίου. Η ομάδα των ανδρών αποτελείται από τους Ανδρέα Χατζηθεωρή (100μ. & 200μ.), Φώτη Ιωάννου (100μ.), Παϊσιο Δημητριάδης (200μ.), Μίλαν Τραϊκοβιτς (110μ.εμπόδια), Βασίλη Κωνσταντίνου (ύψος), Νίκανδρος Στυλιανού (επί κοντώ), Απόστολο Παρέλλη (δισκοβολία), Ραφαήλ Αντωνίου (δισκοβολία).

Την ομάδα των γυναικών αποτελούν οι Ραμόνα Παπαϊωάννου (100μ.), Ολίβια Φωτοπούλου(100μ. & 200μ.), Ελένη Αρτυματά (400μ.), Μερόπη Παναγιώτου (1500μ.), Ναταλία Χριστοφή (100μ.εμπόδια), Φιλίππα Φωτοπούλου (μήκος) Ραμόνα Παπαϊωάννου-Ελένη Αρτυματά-Ολίβια Φωτοπούλου- Φιλίππα Φωτοπούλου-Ναταλία Χριστοφή (4Χ100μ.)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ