aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΟ ΓΣΠ με όλα τα αστέρια του στους Παγκύπριους

Ο ΓΣΠ με όλα τα αστέρια του στους Παγκύπριους

Πανέτοιμος ο Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Παγκύπρια» (ΓΣΠ) για τους Παγκύπριους Αγώνες Στίβου που θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του (Εθνικό Στάδιο Στίβου) στη Λευκωσία, το Σάββατο και την Κυριακή.

Παρόντες όλοι οι πρωτοκλασάτοι αθλητές του Συλλόγου, με τους τρείς αθλητές που έχουν ήδη εξασφαλίσει το ολυμπιακό όριο (Απόστολο Παρέλλης στη δισκοβολία, Λεοντία Καλλένου στο ύψος και Δημήτρης Χονδροκούκης στο ύψος), αλλά και αυτούς που διεκδικούν το ολυμπιακό όριο (Ναταλία Ευαγγελίδου και Χρίστος Δημητρίου στα 800μ) σε μια από τις τελευταίες τους προσπάθειες για να το κατακτήσουν.

Μαζί τους και όλοι σχεδόν οι άλλοι αθλητές του Συλλόγου που κέρδισαν πέρσι και τις δύο κατηγορίες των Παγκυπρίων Αγώνων, έτοιμοι για να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν το 2015 στη Λεμεσό.

Αξιοσημείωτο το ότι στη φετινή ομάδα συμμετέχουν και νεαροί αθλητές μικρότερων κατηγοριών που πέτυχαν τα όρια συμμετοχής των Παγκυπρίων Αγώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ