aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΝέο εξοπλισμό εκγύμνασης παρέλαβε ο Απόστολος Παρέλλης

Νέο εξοπλισμό εκγύμνασης παρέλαβε ο Απόστολος Παρέλλης

Προπονήσεις ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του 2018 έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες βδομάδες ο Δισκοβόλος του ΓΣΠ Απόστολος Παρέλλης. Ο 8ος Ολυμπιονίκης του Ρίο και 10ος στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, θα προετοιμαστεί εντατικά ενόψει τριών πολύ σημαντικών αγώνων που έχει να δώσει το 2018, ξεκινώντας από τους Κοινοπολιτειακούς, πηγαίνοντας κατόπιν στους Μεσογειακούς και έπειτα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Λόγω του βεβαρημένου αγωνιστικού προγράμματος, η χειμερινή προετοιμασία στη Νότιο Αφρική θα περιοριστεί χρονικά στις τρεις βδομάδες, τον Ιανουάριο.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια διάκρισης ο Παρέλλης θα έχει καινούργιο εξοπλισμό εκγύμνασης, τον οποίο προμηθεύει η Matrix Fitness, μια από τις πιο γνωστές εταιρείες παγκοσμίως στην κατασκευή μηχανημάτων εκγύμνασης, τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση. O 32χρονος δισκοβόλος παρέλαβε την περασμένη εβδομάδα τον εξοπλισμό από το Eshop For Sports που βρίσκεται στη λεωφόρο Κένεντι, στη Λευκωσία.

«Είναι μεγάλη τιμή που μας εμπιστεύεται ο Απόστολος για τον εξοπλισμό του και χαιρόμαστε που μπορούμε να υποστηρίξουμε την προσπάθεια του» σημειώνει ο Μάριος Λοΐζου, υπεύθυνος για τα μηχανήματα της Matrix Fitness στην Κύπρο. «Ευχαριστώ το Eshop For Sports που είναι δίπλα μου τόσα χρόνια. Φέτος είμαι ακόμα πιο χαρούμενος που έχω και το νέο εξοπλισμό της Matrix Fitness στη διάθεσή μου, ώστε να προετοιμαστώ ακόμα καλύτερα» λέει ο Παρέλλης και προσθέτει:

«θέλω να συγχαρώ τους ιδιοκτήτες του Eshop For Sports, το Μάριο Λοΐζου και τον Αναστάση Χαραλάμπους, οι οποίοι στέκονται δίπλα μας και στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών. Ελπίζω ότι και άλλες θα ευαισθητοποιηθούν και θα στηρίξουν τις προσπάθειες, διότι είναι πραγματικά σημαντικό για τους αθλητές».

Λίγα λόγια για την Matrix Fitness

H Matrix είναι μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κόσμο, στον τομέα του Fitness. Εδρεύει στις ΗΠΑ. Ιδρύθηκε το 1975 και έδωσε νέα πνοή στο χώρο της εκγύμνασης, κατασκευάζοντας τεχνολογικά προηγμένα αλλά και μοντέρνα σχεδιαστικά μηχανήματα. Μεγάλοι σύλλογοι, γυμναστήρια και χώροι εκγύμνασης παγκοσμίως εμπιστεύονται την Matrix Fitness για τον εξοπλισμό τους. Στην Κύπρο τα μηχανήματα της Matrix Fitness εισάγονται από το Eshop For Sports, το οποίο διαθέτει καταστήματα λιανικής πώλησης σε Λευκωσία και Πάφο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/EshopForSports και στις σελίδες www.eshopforsports.com και www.matrixfitness.com.cy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ