aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΜε στόχο το παγκύπριο ρεκόρ και θέση στον τελικό ο Κεσίδης

Με στόχο το παγκύπριο ρεκόρ και θέση στον τελικό ο Κεσίδης

ΤΟΥ ΦΡΙΞΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Κυπριακή εκπροσώπηση και στον στίβο στους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες, μέσω του Νικόλα Κεσίδη. Ο 17χρονος σφυροβόλος, ρίχνεται στην μάχη της διάκρισης με άλλους 15 συναθλητές του, στοχεύοντας να φτάσει αρχικά στον τελικό μέσω ενός παγκύπριου ρεκόρ και ακολούθως να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο.

«Είναι παγκυπριονίκης, είναι κοντά στο παγκύπριο ρεκόρ και ήρθαμε εδώ για να το καταρρίψει. Είχε μια αποτυχία στους πανευρωπαϊκούς της Ουγγαρίας και περιμένουνε σε κάτι καλύτερο. Τον προετοιμασία καλά και ευελπιστούμε στην διάκριση. Στην προπόνηση οι βολές του είναι 72-73 μέτρα που σημαίνει παγκύπριο ρεκόρ και τελικός. Είναι σε θέση να τα καταφέρει. Ξεχωρίζουν δύο αθλητές. Οι υπόλοιποι ρίχνουν στα 72-73. Θα πάει στα μετάλλια ο πιο ψυχολογικά έτοιμος.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σιγκαπούρης ο Αλέξανδρος Πουρσανίδης πήρε αργυρό μετάλλιο με 70 μέτρα. Αυτό είναι και ένα κίνητρο για τον Νικόλα στην δική του προσπάθεια», μας ανέφερε ο προπονητής του Παναγιώτης Χαραλάμπους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ