Με στόχο να πάνε πετύχουν περισσότερα οι Κονιαράκης και Γενεθλής

Στο σημερινό προκριματικό των 100μ. με εμπόδια, η Ναταλία Χριστοφή ακυρώθηκε...


Συνεχίζεται αύριο (23 Ιουλίου) και ολοκληρώνεται την Κυριακή 24 Ιουλίου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που διεξάγεται στο Μπίντγκοτζ της Πολωνίας. Το Σάββατο θ’ αγωνιστούν οι δισκοβόλοι Γιώργος Κονιαράκης και Χριστόφορος Γενεθλής στον προκριματικό.

Ο Κονιαράκης μετά τα χρυσά μετάλλια στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα και το 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων, στοχεύει σε μια ακόμη καλή εμφάνιση με την πρόκριση στον τελικό. Ο Γενεθλής, που πρόσφατα κατατάγηκε στην Εθνική Φρουρά, συμμετέχει με στόχο την ατομική επίδοση και την πρόκριση στον τελικό.

Στο σημερινό προκριματικό των 100μ. με εμπόδια, η Ναταλία Χριστοφή ακυρώθηκε. Από εκεί και πέρα, μία νέα επίδοση αγώνων και μία ισοφάριση είχαμε την πρώτη ημέρα των Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων κάτω των 18ετών που διεξάγονται στη Λάρνακα με διοργανωτή το ΓΣΖ.

Τη νέα επίδοση αγώνων σημείωσε η Ιωάννα Πέτρου του ΓΣΕ στα 200μ. στιπλ με 7.21.96.  Την ισοφάριση πέτυχαν καταρχάς ο Χρήστος Ταμάνης και Δανιήλ Ιωάννου και οι δύο αθλητές του ΓΣΟ, στο αγώνισμα του επι κοντώ με 4.40μ.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗΚΟΕΑΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ