aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΜε 7μελή αποστολή στο Πιτέστι

Με 7μελή αποστολή στο Πιτέστι

Στο Πιτέστι της Ρουμανίας βρίσκονται Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες, προκειμένου το Σαββατοκύριακο να αγωνιστούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων. Την ομάδα συνθέτουν κυρίως οι αθλητές και αθλήτριες που εξασφάλισαν το όριο συμμετοχής για το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Κροσσέτο της Ιταλίας μεταξύ 20-23 Ιουλίου. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Τζιακούρη (110μ. εμπόδια), Χρήστο Ταμάνη (επί κοντώ), Γεώργιο Κονιαράκη (δισκοβολία), Χριστόφορο Γενεθλή (δισκοβολία), Χριστίνα Πετρή (800μ./1500μ.), Δάφνη Γεωργίου (100μ.εμπόδια) και Δέσποινα Χαραλάμπους (ύψος).

Διεξάγεται μεθαύριο στην Πάτρα το 3ο ελληνικό γκραν πρι «Τοφάλεια» 2017, στο οποίο θα συμμετάσχουν Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες. Ξεχωρίζει η συμμετοχή της πρωταθλήτριας Ελένης Αρτυματά στα 400μ., η οποία θα επιδιώξει να εξασφαλίσει το όριο συμμετοχής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Η πρωταθλήτριά μας, στο πρόσφατο Παγκύπριο Πρωτάθλημα γυναικών πέτυχε 52.13 μένοντας για λίγο μακριά από το όριο των 52.10. Στους αγώνες στην Πάτρα θ’ αγωνιστούν επίσης οι Ανδρέας Xατζηθεωρή (100μ./200μ.), Στέλιος Παπαϊωάννου (800μ.), Λευτέρης Ηλία (800μ.), Χρήστος Παντελίδης (μήκος), Αναστάσιος Βασιλείου (110μ.εμπόδια/400μ.εμπόδια) και Κωνσταντίνος Χρίστου (400μ.).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ