aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΜακριά από τα μετάλλια

Μακριά από τα μετάλλια

Τη 10η θέση στον τελικό της σφαιροβολίας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων που διεξάγεται στο Μπικότζ της Πολωνίας, κατέκτησε η Γαβριέλλα Φελλά. Η αθλήτρια του ΓΣΕ με καλύτερη βολή στα 15.10μ. δεν πλησίασε τον καλό της εαυτό (έχει την 8η καλύτερη επίδοση στον κόσμο με 16.26μ.) και έμεινε μακριά από τα μετάλλια.

Επίσης, στη μάχη των προκριματικών των 100μ. με εμπόδια ρίχνεται αύριο (10:35) η Ναταλία Χριστοφή με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του αγωνίσματος. Εν τω μεταξύ, αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων στο στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από τους έξι Γυμναστικούς Συλλόγους μέλη της ΚΟΕΑΣ.

Τα αποτελέσματα της διοργάνωσης θα αποτελέσουν τη βάση για την επιλογή των εθνικών ομάδων για την αθλητική συνάντηση με την Ελλάδα που θα γίνει στις 27-28 Ιουλίου στο Εθνικό Στάδιο Στίβου στη Λευκωσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ