ΚΟΕΑΣ: «Η καλύτερη χρονιά»

Η τεχνική επιτροπή, μεταξύ άλλων, συζήτησε προκαταρκτικά και τον αγωνιστικό προγραμματισμό της Ομοσπονδίας για το 2017...

Συνήλθε την περασμένη Παρασκευή σε τακτική της συνεδρία η τεχνική επιτροπή της ΚΟΕΑΣ. Στη συνεδρία έγινε ανασκόπηση της αγωνιστικής περιόδου του 2016, όπου κατά γενική ομολογία χαρακτηρίσθηκε ως η καλύτερη στην ιστορία του αθλήματος σε όλες τις κατευθύνσεις.

«Τόσο στο επίπεδο των εσωτερικών όσο και στο αντίστοιχο των διεθνών διοργανώσεων, οι επιτυχίες ήταν τεράστιες και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια οι αθλητές και οι προπονητές», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, εκτιμήθηκαν οι μελλοντικές δυνατότητες του αθλήματος και συζητήθηκαν οι τρόποι για την περαιτέρω ανέλιξη του στίβου και αποφασίσθηκε να κατατεθούν συγκεκριμένες εισηγήσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Η τεχνική επιτροπή, μεταξύ άλλων, συζήτησε προκαταρκτικά και τον αγωνιστικό προγραμματισμό της Ομοσπονδίας για το 2017, στον οποίο περιλαμβάνονται σημαντικές διοργανώσεις σε Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό, Μεσογειακό και Εθνικό Επίπεδο.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗΚΟΕΑΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ