aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΕΑΣ: Επικύρωση καταστατικών αλλαγών

ΚΟΕΑΣ: Επικύρωση καταστατικών αλλαγών

Συνήλθε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ, στη μηνιαία τακτική του συνεδρία. Ανάμεσα στα θέματα που εξετάσθηκαν ήταν η επικύρωση των προτεινόμενων καταστατικών αλλαγών για την ειδική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου στη Λευκωσία, η οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας για τη φετινή χρονιά, η επικύρωση των Σχεδιασμών Κινήτρων και Προπονητών, καθώς και του Μαθητικού Σχεδιασμού του 2018.

Το Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ μελέτησε επίσης τις προκαταρτικές εισηγήσεις Τεχνικής Επιτροπής για τον αγωνιστικό προγραμματισμό του 2019, ο οποίος θα επικυρωθεί στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Καλενταρίου, που θα γίνει στη Λωζάνη στις 25 και 26 Οκτωβρίου.

Καθορίστηκαν επίσης οι ημερομηνίες διεξαγωγής της ετήσιας εκδήλωσης βράβευσης του Μαθητικού Σχεδιασμού της φετινής χρονιάς και της Γενικής Συνέλευσης για τις 12 και 15 Δεκεμβρίου αντιστοίχως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ