aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΗ… τιμητική του Αντώνη Γιαννουλάκη

Η… τιμητική του Αντώνη Γιαννουλάκη

ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ ΣΤΟ ΡΙΟ)

Σήμερα ρίχνονται στη «μάχη» των Ολυμπιακών Αγώνων και οι τρεις σπρίντερ του Αντώνη Γιαννουλάκη. Στο πρωινό (ώρα Ρίο) πρόγραμμα του στίβου (στις 15:35 ώρα Κύπρου) αγωνίζονται στον προκριματικό των 200μ. η Ελένη Αρτυματά και η Ραμόνα Παπαϊωάννου, ενώ στο βραδινό σκέλος (στις 02:40 τα ξημερώματα προς 16 Αυγούστου) θα τρέξει στον προκριματικό των 110μ. εμποδίων ο Μίλαν Τραΐκοβιτς.

Ο μεγάλος στόχος και των τριών σπρίντερ είναι να προκριθούν στους ημιτελικούς των αγωνισμάτων τους, κάτι που θα αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον κυπριακό στίβο. Πρόκειται για ένα εφικτό στόχο, αν λάβουμε υπόψη ότι η πρόκριση από τον προκριματικό θα «παιχτεί» γύρω στις φετινές ατομικές τους επιδόσεις.

«Θέλω να κάνω μια ατομική επίδοση και έναν καλό αγώνα», μας είπε η Ραμόνα Παπαϊωάννου για την προσπάθειά της στο 200άρι. Η Ελένη Αρτυματά από την πλευρά της τονίζει ότι «ο πρώτος μου στόχος είναι τα ημιτελικά. Είμαι έτοιμη και περιμένω καιρό τώρα την κούρσα». Οι δύο αθλήτριες περιμένουν πως μια επίδοση γύρω στο 23.20 ίσως είναι αρκετή για να δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Από την πλευρά του ο 5ος κορυφαίος φέτος στην Ευρώπη, Μίλαν Τραΐκοβιτς, μας είπε ότι είναι πανέτοιμος για το μεγάλο αγώνα και πως στόχος του είναι «να κάνω αν γίνεται δύο παγκύπρια ρεκόρ», κάτι που θα είναι εφικτό μόνο αν περάσει από τον προκριματικό στον ημιτελικό! Η συμμετοχή των Κυπρίων αθλητών αύριο θα εξαρτηθεί από την πορεία τους στα προκριματικά των προηγούμενων ημερών. Την ημέρα αυτή είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός στα 110μ. εμπόδια ανδρών, οι ημιτελικοί στα 200μ. γυναικών και ο τελικός του ύψους.

Στις 02:30 τα ξημερώματα 16 προς 17 Αυγούστου θα αρχίσει ο τελικός του ύψους, δέκα λεπτά μετά, δηλαδή στις 02:40 το πρωί (ώρα Κύπρου) θα διεξαχθεί ο ημιτελικός των 110μ. εμποδίων, ενώ στις 04:46 είναι προγραμματισμένος ο τελικός των εμποδίων. Στις 04:00 το πρωί θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί στα 200μ. γυναικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ