aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦεστιβάλ Νέων: Εντός στόχων στο… νερό η Κύπρος

Φεστιβάλ Νέων: Εντός στόχων στο… νερό η Κύπρος

Καγιάκ, κολύμβηση και τένις περιλάμβανε το πρόγραμμα για την Κυπριακή αποστολή, το πρωί της Τρίτης 25/07.

Αρχή με καγιάκ: Ο Ορέστης Αγαθαγγέλου ήταν ο πρώτος χρονικά αθλητής που αγωνίστηκε στη δεύτερη μέρα των αγώνων, στο καγιάκ. Παρά τη διαφορετικότητα στην κούρσα (τετράδες αντί οκτάδες), ο Κύπριος αθλητής έκανε μία καλή κούρσα και αν πετύχαινε τον προσωπικό του χρόνο θα μπορούσε να περάσει στον τελικό. Ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στα 500μ. με χρόνο 1:54.190 , τέσσερα δευτερόλεπτα πιο αργός από την προσωπική του επίδοση. Μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών, τερμάτισε 22ος σε σύνολο 30 αθλητών, θέση αρκετά καλή λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο και τη δυσκολία των αγώνων.

Πρώτη για Αμαλία στην κολύμβηση: Διπλή δράση για την Κύπρο στην πισίνα, με τον Σοφοκλή Μουγή να αγωνίζεται στα προκριματικά των 50μ. ελεύθερο και να ολοκληρώνει το πέρασμα του στα 26.18 δευτερόλεπτα, ελάχιστα πιο αργός από την προσωπική του επίδοση που είναι 25.83. Ακολούθησε η πρώτη προσπάθεια της Αμαλίας Τσιτσεκλή, στα 800μ. ελεύθερο, με την Κύπρια κολυμβήτρια να τελειώνει δεύτερη στη σειρά της, με χρόνο 9:37.60, δέκα περίπου δευτερόλεπτα πίσω από το προσωπικό της και Παγκύπριο ρεκόρ.

Πλήρωσε τα λάθη ο Τζιακούρης: Σύντομη αποδείχθηκε η εκπροσώπηση μας στην αντισφαίριση, με τον Ανδρέα Τζιακούρη να αποκλείεται στον πρώτο γύρο, από τον Σουηδό Γουίστραντ Κάρλσον με 2-0 σετ. Ο Κύπριος τενίστας, παρότι ξεκίνησε ενθαρρυντικά, ένα μπρέικ του αντιπάλου ενώ τα game ήταν 2-2, τον βρήκε να χάνει με 6-4 το πρώτο σετ. Φανερά επηρεασμένος και με πολλά αβίαστα λάθη, έχασε και στο δεύτερο σετ με 6-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ