aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΑτομική επίδοση από την Νεκταρία Παναγή

Ατομική επίδοση από την Νεκταρία Παναγή

Ατομική επίδοση με 6.65μ. πέτυχε η Νεκταρία Παναγή σε Παγκύπρια Ημερίδα Στίβου που έγινε στο Εθνικό Στάδιο Στίβου στη Λευκωσία. Η αθλήτρια του ΓΣΕ που κυνηγά το όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο του Λονδίνου, σημείωσε την επίδοσή της στη 2η προσπάθεια, ενώ είχε πολύ καλά άλματα στα 6.59μ. και 6.44μ.

Με την επίδοσή της η Νεκταρία αύξησε τις πιθανότητες της να δεχτεί πρόσκληση για συμμετοχή στο Λονδίνο, αφού βρίσκεται στην 28η θέση της κατάταξης σύμφωνα με τις στατιστικές λίστες. Στην ίδια διοργάνωση, ο Απόστολος Παρέλλης είχε καλύτερη βολή στα 62.43μ και θα αναμένει την επόμενη συμμετοχή του για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο του Λονδίνου.

Επίσης, η Ελένη Αρτυματά αγωνίσθηκε στα 200μ. με στόχο να εξασφαλίσει το όριο για το Παγκόσμιο και να συμμετάσχει και σε 2ο αγώνισμα μετά τα 400μ. Η αθλήτρια του ΓΣΕ πέτυχε 23.32 αλλά με βοηθητικό άνεμο 2.5. Τέλος, ο Κώστας Στθελάκος που επίσης κυνηγά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο του Λονδίνου είχε βολή στα 72.69μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ