aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΑποστολή χωρίς την Ελένη Αρτυματά

Αποστολή χωρίς την Ελένη Αρτυματά

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ / (απεσταλμένος ΕΑΚ)

Από την Κύπρο θα αναχωρήσουν για την Αθήνα επτά άτομα. Εκεί θα συναντήσουν άλλα πέντε μέλη της αποστολής και όλοι μαζί αναμένεται να φτάσουν στο Βερολίνο το μεσημέρι της Κυριακής.

Τέσσερις από τους αθλητές μας θα φτάσουν στο Βερολίνο το επόμενο διήμερο. Αρχηγός της κυπριακής αποστολής θα είναι ο διευθυντής του ΓΣΠ και μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ Φοίβος Κωνσταντινίδης. Επικεφαλής της αθλητικής ομάδας θα είναι ο εκ των ομοσπονδιακών προπονητών Δημήτρης Ευθυμίου και συνοδοί προπονητές οι Αντώνης Γιαννουλάκης, Γιώργος Σκέντερ, Σπύρος Σπύρου και Κωνσταντίνος Σταθελάκος. Τον δύσκολο ρόλο των φυσικοθεραπευτών θα αναλάβουν ο Χρίστος Μίτας και ο Σάββας Πανάβογλου. Στο Βερολίνο θα βρίσκονται, επίσης, ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Αντώνης Δράκος, ως επίσημος προσκεκλημένος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, της οποίας είναι αναγνωρισμένα ισόβιο μέλος, ενώ ειδική πρόσκληση για τη διοργάνωση δόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και στον διευθυντή της ΚΟΕΑΣ, Αντώνη Γεωργαλλίδη.

Σε ό,τι αφορά στους αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν, αυτοί είναι: Απόστολος Παρέλλης (δισκοβολία), Μίλαν Τραΐκοβιτς (110μ. εμπόδια), Νεκταρία Παναγή (μήκος), Αμίν Χαντίρι (1.500μ.), Ναταλία Ευαγγελίδου (800μ., 1.500μ.), Βασίλης Κωνσταντίνου (ύψος), Νίκανδρος Στυλιανού (επί κοντώ), Χρίστος Δημητρίου (800μ.), Ολίβια Φωτοπούλου (100μ.), Παΐσιος Δημητριάδης (200μ.), Ναταλία Χριστοφή (100μ. εμπόδια). Σημειώνουμε την πολύ σημαντική απουσία της άτυχης Ελένης Αρτυματά, καθώς επίσης και της τραυματισμένης Ραμόνας Παπαϊωάννου και των αλτών του ύψους Κυριάκου Ιωάννου και Δημήτρη Χονδροκούκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ