aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟλυμπιακή πρόκριση για τον Μάριο Γεωργίου!

Ολυμπιακή πρόκριση για τον Μάριο Γεωργίου!

Από σήμερα, η κυπριακή ολυμπιακή ομάδα έχει και ένατο μέλος, καθώς ο Μάριος Γεωργίου (αριστερά στη φωτό) προκρίθηκε στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 του Ρίο Ιανέιρο στη Βραζιλία.

Ο αθλητής μας συμμετείχε στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο στην ενόργανη γυμναστική για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο 19χρονος Κύπριος αθλητής, κατέλαβε την 17η θέση στο σύνθετο ατομικό και επιβεβαιώθηκε η πρόκριση.

Αν και δεν του βγήκαν όπως θα ήθελε οι ασκήσεις στο εντυπωσιακό του πρόγραμμα στο μονόζυγο – που είναι και το αγαπημένο του (είχε δύο πτώσεις) – συνέχισε χάρις στην ενθάρρυνση του προπονητή του Παναγιώτη Πετρίδη (δεξιά στη φωτό). Βλέπετε, ο αθλητής μας ήταν τόσο κοντά και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Κατέλαβε την 38η θέση γεγονός που τον έφερε μεταξύ των 29 που πήραν την πρόκριση ατομικά (δεν υπολογίζονται οι πεντάδες των χωρών που προκρίθηκαν στο ομαδικό).

Οι βαθμολογίες του:

Δίζυγο: 14.433

Μονόζυγο: 11.766

Έδαφος: 14.100

Πλάγιος Ίππος: 14.800

Κρίκοι: 14.000

Άλμα: 14.700

Σύνολο: 83.799 βαθμοί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ