Ζήτησε συγγνώμη ο Λόχτε

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - AUGUST 12: (BROADCAST - OUT) Swimmer, Ryan Lochte of the United States poses for a photo with his gold medal on the Today show set on Copacabana Beach on August 12, 2016 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Harry How/Getty Images)

Ο Ράιαν Λόχτε έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη, για τις καταγγελίες που είχε κάνει ότι έπεσε θύμα ληστείας, ενώ ο ίδιος μαζί με τρεις συναθλητές του είχαν προκαλέσει βανδαλισμούς σε βενζινάδικο. Ο Αμερικανός κολυμβητής έσπευσε να απολογηθεί μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα social media, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος, τόσο για τα όσα έκανε στο βενζινάδικο, αλλά και για τους ψευδείς ισχυρισμούς του.

Χαρακτηριστικά, ο Λόχτε τόνισε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου το περασμένο σαββατοκύριακο. Θα έπρεπε να ήμουν περισσότερο υπεύθυνος ως προς τον τρόπο που διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη από τους συναθλητές μου. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το ρόλο μου σε όσα συνέβησαν και έχω πάρει πολύτιμα μαθήματα. Έχουν ήδη ειπωθεί πολλά και από πολλές σημαντικές πηγές ως προς το τι συνέβη το περασμένο σαββατοκύριακο».

ΠΗΓΗnovasports.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ