aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΟλοκλήρωσε στη 16η θέση στον κόσμο ο Χάσικος

Ολοκλήρωσε στη 16η θέση στον κόσμο ο Χάσικος

ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ ΣΤΟ ΡΙΟ)

Πολύ καλύτερα τα πήγε ο Ανδρέας Χάσικος το Σάββατο 13 Αυγούστου στη δεύτερη μέρα του σκιτ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κλείνοντας τη μέρα με 49/50. Όμως η κακή πρώτη μέρα και ειδικά το πρώτο 25άρι (22/25) του στοίχησαν εν τέλει, αφού ολοκλήρωσε την παρθενική του παρουσία σε Ολυμπιακούς με 118/125, που του δίνει τη 16η θέση στον κόσμο.

Η πρόκριση στην εξάδα κρίθηκε στο 121/125, επίδοση που είχαν πέντε σκοπευτές, με δύο θέσεις να «παίζονταν» στο shoot off, εκεί όπου «επέζησαν» οι Γκαμπριέλε Ροσέτι (Ιταλία) και Γιέσπερ Χάνσεν (Δανία), που προκρίθηκαν στον τελικό μαζί με τους Αμπντουλάχ Αλ Ρασίντι (Ανεξάρτητοι Ολυμπιακοί Αθλητές) και Μάρκους Σβένσον (Σουηδία) που έκαναν 123άρι και τους Στεφάν Νίλσον (Σουηδία) και Μίκολα Μίλτσεφ (Ουκρανία) που είχαν 122άρι.

Ο Χάσικος την πρώτη μέρα έκανε κατά σειρά 22/25, 23/25 και 24/25, μένοντας πολύ χαμηλά με 69/75. Τη δεύτερη μέρα χρειαζόταν ένα «θαύμα», με τον ίδιο να κάνει σχεδόν τέλειο αγώνα (49/50), αλλά να αποδεικνύεται ότι το χάντικαπ της 1ης μέρας δεν μπορούσε να ξεπεραστεί.

Στον ίδιο αγώνα ο Ελλαδίτης Μάκης Μίτας έμεινε στη 13η θέση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΕΛΗΝΗ ΑΛΕΞΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ