aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑTρομακτικό ατύχημα για τον Φιτιπάλντι στο Σπα (vid)

Tρομακτικό ατύχημα για τον Φιτιπάλντι στο Σπα (vid)

Θύμα της διασημότερης στροφής στον μηχανοκίνητο αθλητισμό έπεσε ο Πιέτρο ΦΙτιπάλντι, εγγονός του Έμερσον Φιτιπάλντι, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο WEC με τη συμμετοχή του στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Φιτιπάλντι έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου της DragonSpeed, της ομάδας του, όταν το παράκανε περνώντας πάνω από τα κερμπ στην είσοδο της Ο Ρούζ. Προσπάθησε να κάνει μια διόρθωση στην κορυφή αλλά μάλλον τα έκανε χειρότερα. Κάπως έτσι με ταχύτητα άνω των 200χλμ./ώρα έφυγε απ’ ευθείας από την πορεία του και κατέληξε στα προστατευτικά ελαστικά.

Η επέμβαση των κριτών ήταν άμεση, όπως και η κλήση των σωστικών συνεργείων της πίστας και ο 21χρονος Βραζιλιάνος μεταφέρθηκε αμέσως με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο το δεξί του πόδι έχει υποστεί σημαντικά και πολλαπλά κατάγματα.

Ο Φιτιπάλντι συμμετείχε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τα 500 μίλια της Ινδιανάπολης αλλά και τον 24ωρο αγώνα το Λε Μαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ