aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΤους έβαλε τα γυαλιά ο Ρικιάρντο

Τους έβαλε τα γυαλιά ο Ρικιάρντο

Ο αναβαθμισμένος κινητήρας της Renault έκανε τη διαφορά! Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο εξασφάλισε την pole position για πρώτη φορά στην καριέρα του καταγράφοντας τον ταχύτερο γύρο στις κατατακτήριες της πίστας του Μονακό.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ και ο Λιούις Χάμιλτον με τις δύο Mercedes δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τον χρόνο του Αυστραλού, ενώ την πεντάδα συμπλήρωσαν οι Σεμπάστιαν Φέτελ με Mercedes και Νίκο Χούλκενμπεργκ με Force India. Έκτος ήταν ο Κίμι Ραϊκόνεν, ωστόσο θα εκκινήσει ενδέκατος γιατί άλλαξε κιβώτιο ταχυτήτων. Σάινθ, Πέρες, Κβίατ και Αλόνσο ήταν οι υπόλοιποι της δεκάδας.

Ο Μαξ Φερστάπεν κατέληξε σε τοίχο στην Q1 και έμεινε εκτός συνέχειας μαζί με τον Φελίπε Νασρ που εγκατέλειψε με πρόβλημα στον κινητήρα, αλλά και τους Έρικσον, Πάλμερ, Χαριάντο και Βερλάιν που δεν κατάφεραν να καταγράψουν έναν από τους 16 καλύτερους χρόνους. Από την Q2 δεν «επιβίωσαν» οι Μπότας, Γκουτιέρες, Μπάτον, Μάσα, Γκροζάν και Μάγκνουσεν.

Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 15:00.

Αναλυτικά η κατάταξη, με την υποσημείωση πως ο Ραϊκόνεν έχει ποινή πέντε θέσεων λόγω αντικατάστασης κιβωτίου ταχυτήτων:

formula

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ