aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΘρίλερ στην Αυστρία με νικητή τον «Ντόβι»

Θρίλερ στην Αυστρία με νικητή τον «Ντόβι»

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο αποδεικνύεται πως είναι το πιο σκληρό καρύδι του φετινού MotoGP. Ο Ιταλός αναβάτης της ιστορικής Ducati μετά από μια επική μάχη με τον Μαρκ Μάρκεθ- την οποία κέρδισε μόλις στην τελευταία στροφή!- πήρε την 3η του φετινή νίκη μετά την Ολλανδία και την Καταλονία και μπήκε για τα καλά στη μάχη του φετινού στέμματος.

Δεύτερος ήταν ο ασύλληπτος Μάρκεθ, ο οποίος διεύρυνε έστω και για λίγο τη διαφορά του στην βαθμολογία και δείχνει πως δύσκολα θα παραδώσει τον θρόνο του. Το βάθρο συμπλήρωσε ο πολύ δυνατός- ειδικά μετά το μέσο του αγώνα Ντάνι Πεντρόσα, που παρακολουθεί… διακριτικά από κοντά τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Ο Λορένθο (που γι’ ακόμα ένα γκραν μπρι οδήγησε στην αρχή τον αγώνα…) ήταν 4ος δείχνοντας πως προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο στην μοτοσυκλέτα της Ducati, με τον Ζαρκό 5ο και τους Βινιάλες, Ρόσι (πάρα πολύ άσχημα εκ νέου για την ευρισκόμενη σε κρίση Yamaha), Μπαουτίσα, Μπαζ και Κάλιο να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Κάπως έτσι, με τον 11ο φετινό αγώνα από τους 18 στο σύνολο να έχουν ολοκληρωθεί, τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο ξεκάθαρα: ο Μάρκεθ είναι, πλέον, το ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο, με τον Ντοβιτσιόζο και τον Βινιάλες να τον κυνηγούν και τους Ρόσι, Πεντρόσα να έχουν μείνει πιο πίσω.

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας έγινε στις υψηλότερες θερμοκρασίες του τριημέρου, με την άσφαλτο να ξεπερνά τους 30 βαθμούς. Στις επιλογές ελαστικών, οι περισσότεροι φόρεσαν το μεσαίο μπροστινό ενώ στα πίσω οι Ducati των Λορένθο και Ντοβιτσιόζο επέλεξαν το μαλακό, ενώ ο Μάρκεθ είχε το σκληρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ