aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣτο ιστορικό Silverstone αγωνίζεται ο Τζιωρτζής

Στο ιστορικό Silverstone αγωνίζεται ο Τζιωρτζής

Στην Αγγλία βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, αφού το προσεχές Σαββατοκύριακο λαμβάνει χώρα στην ιστορική πίστα του Silverstone ο τρίτος γύρος του Πρωταθλήματος Formula Renault 2.0 EuroCup, όπου ο 21χρονος λαμβάνει μέρος με την στήριξη της NAGA Markets. Ο Κύπριος οδηγός βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις της Fortec Motorsports όπου πέρασε αρκετές ώρες στον εξομοιωτή .

Μερικά προβλήματα στον κινητήρα στέρησαν από τον Τζιωρτζή τη δυνατότητα να παλέψει για τη βαθμολογούμενη δεκάδα στους δύο πρώτους αγώνες τον Απρίλιο, σε Paul Ricard (Γαλλία) και Monza (Ιταλία). «Στις βδομάδες που μεσολάβησαν η ομάδα δούλεψε σκληρά για την επίλυση των προβλημάτων. Η προετοιμασία τόσο στην Κύπρο όσο και στην Αγγλία κύλησε πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι στο Silverstone θα είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί».

Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια τον Βλαδίμηρο στηρίζουν η Holiday Tours, η Eurofast, η ALCO Filters, η Eneos Motor Oil, το Πανεπιστήμιο Frederick και το Sana Hiltonia. Το πρωτάθλημα Formula Renault 2.0 EuroCup περιλαμβάνει δέκα γύρους και σε αυτό μετέχουν 28 οδηγοί με οκτώ ομάδες, εκπροσωπώντας 19 χώρες και των πέντε ηπείρων.

Το αγωνιστικό τριήμερο στο Silverstone περιλαμβάνει ελεύθερα δοκιμαστικά το πρωί της Παρασκευής (18/05), προκριματικά και αγώνα τόσο το Σάββατο (19/05) όσο και την Κυριακή (20/05) – οι  αγώνες αρχίζουν στις 13:30. Κάθε γύρος του πρωταθλήματος περιλαμβάνει δύο διαφορετικούς αγώνες.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.renaultsport.com και στο www.facebook.com/vladimiros.tziortzis.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ