aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣτην κορυφή η Petrolina Racing Team

Στην κορυφή η Petrolina Racing Team

Η ομάδα της Petrolina Racing κατέλαβε τις δύο πρώτες θέσεις στον εναρκτήριο αγώνα, East Safari Rally, του πρωταθλήματος 2018. Μεγάλοι νικητές του πρώτου αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι ήταν οι περσινοί πρωταθλητές, Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου, με Skoda Fabia R5. Οι νικητές τερμάτισαν μόλις 29 δευτερόλεπτα μπροστά από το άλλο πλήρωμα της Petrolina Racing, τους Τσουλόφτα – Χρυσοστόμου, με Citroen DS3 R5. Οι Παναγιώτης Γιάγκου και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, οι οποίοι είναι ακόμη σε περίοδο εκμάθησης του νέου αγωνιστικού, Hyundai i20 R5, τερμάτισαν στη δωδέκατη θέση.

Το East Safari Rally διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Αμμοχώστου, το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου 2018, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως εκπληκτικό. Κύριο χαρακτηριστικό αυτού του αγώνα είναι οι ψηλές ταχύτητες ειδικά στην ειδική διαδρομή «Χαλοσπιτιά». O τερματισμός του αγώνα και η απονομή των επάθλων έγιναν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ