aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣτην κορυφή η Petrolina-eni racing στο Ράλι Αφροδίτη

Στην κορυφή η Petrolina-eni racing στο Ράλι Αφροδίτη

Τις τρεις πρώτες θέσεις του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι κατέκτησε η ομάδα Petrolina-eni racing, κερδίζοντας το 40ο Ράλι Αφροδίτη. Ο αγώνας γνωστός και ως «Το Ράλι του Δάσους», πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Απριλίου στην Πάφο και διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Πάφου.

Πρώτοι τερμάτισαν οι Αλέξης Τσουλόφτας και Στέλιος Ηλία. Πρόκειται για την πρώτη νίκη του Τσουλόφτα, στην καριέρα του, σε αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι. Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Σίμος Γαλαταριώτης και Αντωνάκης Ιωάννου ενώ οι περσινοί πρωταθλητές Χρίστος Δημοσθένους και Πάμπος Λαός συμπλήρωσαν τις θέσεις στο βάθρο.

Με τις νίκες στο «Ράλι Αφροδίτη», η ομάδα Petrolina-eni racing διατηρεί πλέον τις τρείς πρώτες θέσεις στον πίνακα βαθμολογία της γενικής κατάταξης. Πρώτοι παραμένουν οι
Γαλαταριώτης/Ιωάννου με 61 βαθμούς ενώ στη δεύτερη θέση ανέβηκαν οι Τσουλόφτας/Ηλία με 43 βαθμούς. Στην τρίτη, Δημοσθένους/Λαός με 40 βαθμούς.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συγχαίρει όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν στον αγώνα. Ο επόμενος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι, είναι το «ΕRC Cyprus Rally», ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16 μέχρι 18 Ιουνίου 2017. Πρόκειται για τον «Εθνικό Αγώνα» ο οποίος προσμετρά σε τρία πρωταθλήματα, το Ευρωπαϊκό, της Μέσης Ανατολής και το Παγκύπριο.

Επιπρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου www.webcmf.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ