aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣτη Μόσχα ο Τζιωρτζής

Στη Μόσχα ο Τζιωρτζής

Στη Μόσχα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, προκειμένου να λάβει μέρος στον πέμπτο γύρο του πρωταθλήματος SMP Formula 4 by FIA, που διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, στην πίστα Moscow Raceway. Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο του έκτου γύρου του Γερμανικού Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού (DTM), ο οποίος φιλοξενείται στη Μόσχα.

Η πίστα της Μόσχας έχει μήκος 3.955χλμ και φιλοξενεί για δεύτερη συνεχή αγώνα τα μονοθέσια της Formula 4. Στη ρωσική πρωτεύουσα είχε γίνει και ο τέταρτος γύρος της σεζόν, τον περασμένο μήνα.

Τον Βλαδίμηρο χορηγούν η ENEOS Motor Oil που εισάγει στην Κύπρο η Psaltis Auto Parts, η INTERTAXAUDIT, η ALCO Filters και η Eurofast ενώ την προσπάθεια του υποστηρίζουν το Global College, τα καταστήματα PetroSports, τα επαγγελματικά εργαλεία KS Tools, τα εστιατόρια Akakiko και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου.

Έχοντας αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με το αυτοκίνητό του, ο 19χρονος Βλαδίμηρος έμεινε εκτός βαθμών στον προηγούμενο αγώνα, στη Μόσχα. Στόχος του για αυτό το διήμερο είναι πόντοι ώστε να προωθηθεί στη δεκάδα της βαθμολογίας, έχοντας ακόμα δύο γύρους μέχρι το τέλος της σεζόν, σε Σουηδία και Φιλανδία, αρχές Σεπτεμβρίου.

«Με μόνο οκτώ βαθμούς σίγουρα το πρώτο μισό της χρονιάς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε, αλλά έχουμε σχεδόν μισό πρωτάθλημα μπροστά μας. Έως τώρα έγιναν δέκα βαθμολογούμενες κούρσες, στους επόμενους τρεις γύρους -ξεκινώντας από τη Μόσχα- θα γίνουν άλλες εννιά. Το σημαντικό είναι να λυθούν τα ζητήματα που υπάρχουν με το μονοθέσιο. Εάν γίνει αυτό, μπορούμε να πάρουμε αρκετούς βαθμούς», λέει από τη Μόσχα ο Τζιωρτζής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ