aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣτη Formula Renault με τη NAGA Markets ο Τζιωρτζής

Στη Formula Renault με τη NAGA Markets ο Τζιωρτζής

Έχοντας ολοκληρώσει μια μακρά περίοδο προετοιμασίας με αρκετές ώρες στον εξομοιωτή και τρία εξαντλητικά τεστ στις φημισμένες πίστες Hockenheim, Paul Ricard και Nürburgring, o Βλαδίμηρος Τζιωρτζής ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, τη συμμετοχή του στο Eurocup της Formula Renault, το οποίο ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο 14-15 Απριλίου, στην πίστα του Paul Ricard της νότιας Γαλλίας.

Πρόκειται για την εκπλήρωση ενός ονείρου που γίνεται πραγματικότητα για το νεαρό πιλότο, χάρη στο αστείρευτο ταλέντο του, την σκληρή δουλεία και την υποστήριξη της NAGA Markets ως η ανάδοχος χορηγός του Βλαδίμηρου για το 2018.

Η NAGA Markets είναι μια δυναμική και καινοτόμα εταιρεία παροχής online επενδυτικών υπηρεσιών που δραστηριοποιείται στις διεθνείς αγορές, έχοντας ως έδρα της την Κύπρο. Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, επέλεξε να ενισχύσει την προσπάθεια ενός ανερχόμενου Κύπριου αθλητή, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και απαιτητικό άθλημα, όπως ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Έτσι, χάρη στη NAGA Markets η σημαία της Κύπρου θα βρεθεί φέτος στις ιστορικές πίστες της Formula όπως η Monza, Silverstone, Monaco, Spa-Francorchamps, Nürburgring, Hockenheim και Circuit de Catalunya!

«Στη NAGA Markets νοιαζόμαστε για την κυπριακή κοινωνία, την εκπαίδευση και τον αθλητισμό, επενδύοντας έμπρακτα στο μέλλον της χώρας που επιλέξαμε ως έδρα. Θεωρούμε ότι ο Βλαδίμηρος αποτελεί μια από τις μεγάλες ελπίδες του κυπριακού αθλητισμού για διάκριση σε ένα από τα δημοφιλέστερα και συναρπαστικά σπορ παγκοσμίως. Στηρίζουμε τον Βλαδίμηρο διότι πιστεύουμε πως αποτελεί αθλητή – πρότυπο, ο οποίος μπορεί να εμπνεύσει τη νέα γενιά της Κύπρου, τόσο με τις αγωνιστικές του επιτυχίες, την επιμονή του, την προσπάθειά του, τον επαγγελματισμό του, το ταλέντο του και τους υψηλούς στόχους που θέτει, καθώς επίσης και με τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, που αποτελεί το πιο σημαντικό του εφόδιο σε αυτή την πορεία προς την κορυφή» αναφέρει σε δήλωσή της η NAGA Markets.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Formula Renault 2.0 με την ομάδα της Fortec, ο Βλαδίμηρος αναφέρει: «Είμαι πανέτοιμος. Η προετοιμασία κύλησε πάρα πολύ καλά. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τη NAGA Markets η οποία πίστεψε σε εμένα και μου δίνει την ευκαιρία να βρεθώ σε ένα από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ευρώπη».

Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σαββατοκύριακο 14-15 Απριλίου από το Paul Ricard, όπου ο Τζιωρτζής έχει βρεθεί δύο φορές για δοκιμαστικά το τελευταίο τετράμηνο. Η σεζόν περιλαμβάνει δέκα αγώνες με highlight αυτόν του Μονακό, 26-27 Μαΐου, ο οποίος συμπίπτει με την επίσκεψη της Formula 1 στο Πριγκιπάτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ