aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣοκ: Σκοτώθηκε ο αναβάτης στα Moto 2, Λουίς Σάλομ! (vid)

Σοκ: Σκοτώθηκε ο αναβάτης στα Moto 2, Λουίς Σάλομ! (vid)

Την τελευταία του πνοή εντός πίστας σε ηλικία 24 ετών άφησε ο αναβάτης στην κατηγορία Moto2, Λουίς Σάλομ, καθώς έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας στην πίστα της Καταλονίας και υπέκυψε στα τραύματά του.

Θρήνος στον κόσμο του μηχανοκίνητων σπορ και γενικότερα του αθλητισμού, καθώς ο αναβάτης στην κατηγορία Μoto2, Λουίς Σάλομ, άφησε την τελευταία του πνοή στην πίστα της Καταλονίας.

Συγκεκριμένα, κατά την περίοδο των δοκιμών, ο Ισπανός έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και με μεγάλη ταχύτητα τράκαρε στα λάστιχα που βρίσκονται εκτός πίστας για λόγους ασφαλείας.

Ο νεαρός διακομίσθηκε με ελικόπτερο στο κοντινότερο νοσοκομείο, αλλά δεν άντεξε, υποκύπτοντας στα τραύματά του. Το τραγικό γεγονός επιβεβαιώθηκε και επίσημα: «Έπειτα από ένα περιστατικό στις σημερινές ελεύθερες δοκιμές στην πίστα της Καταλονίας, με μεγάλη μας λύπη σας επιβεβαιώνουμε το χαμό του Λουίς Σάλομ», αναφέρει η ομοσπονδία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ