aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣοκ: Έσπασε το πόδι του ο Βαλεντίνο Ρόσι!

Σοκ: Έσπασε το πόδι του ο Βαλεντίνο Ρόσι!

Πάρα πολύ άσχημα μαντάτα για τον κορυφαίο αναβάτη όλων των εποχών: όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα, ο Βαλεντίνο Ρόσι συμμετείχε- στο πλαίσιο της προπόνησής του- σ’ ερασιτεχνικό αγώνα στα motocross, έπεσε πολύ άσχημα από τη μοτοσυκλέτα του και έσπασε το πόδι του!

Μάλιστα, όπως γράφει η Gazetta dello Sport, ο «Γιατρός» χτύπησε στο ίδιο πόδι που είχε τραυματιστεί και το 2010, με αποτέλεσμα να χάσει, τότε, 4 αγώνες λόγω της εγχείρησής του στην κνήμη.

Αν επιβεβαιωθούν οι χειρότεροι φόβοι, τότε ο 38χρονος αναβάτης της Yamaha θα χάσει σίγουρα τον «εντός» έδρας ιταλικό αγώνα της άλλης εβδομάδας, όπως και αυτόν της Άραγκον, ενώ δεν αποκλείεται- δεδομένης της ηλικίας του, αλλά και του γεγονότος πως έχει χτυπήσει ξανά στο ίδιο σημείο- να μείνει εκτός για όλη τη σεζόν.

Λίγο πριν την οριστική αυλαία της μυθικής καριέρας του, λοιπόν, ο «Βάλε» βλέπει την τύχη να του γυρίζει μια και καλή την πλάτη: το 10ο προσωπικό πρωτάθλημα δεν πρόκειται, κατά πώς φαίνεται, να έρθει ποτέ. Καμιά φορά, ακόμα κι ένα «Γιατρός» δεν μπορεί να θεραπεύσει τις πληγές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ