aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΠρωτιά για τον Φέτελ στη Βραζιλία

Πρωτιά για τον Φέτελ στη Βραζιλία

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τερμάτισε πρώτος στο γκραν πρι της Βραζιλίας. Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari είδε πρώτος την καρό σημαία με χρόνο 1:31:26.260. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Βαλτέρι Μπότας (Mercedes), που είχε την pole position και τρίτος ο Κίμι Ραϊκόνεν (Ferrari). O Λούις Χάμιλτον (Mercedes), που έχει ήδη εξασφαλίσει τον φετινό τίτλο, αν και ξεκίνησε από τo pit lane κατάφερε να τερματίσει 4ος.

Η εκκίνηση ήταν εντυπωσιακή και ο Φέτελ πέρασε τον Μπότας, την ώρα που υπήρχε πιο πίσω τριπλή σύγκρουση. Τα μονοθέσια των Μάγκνουσεν, Βάντουρν και Ρικιάρντο συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να μπει το αυτοκίνητο ασφαλείας. Ο Φέτελ μπορεί έως το τέλος του 71ου γύρου να μην απειλήθηκε, ωστόσο είχαμε μεγάλη μάχη για την 4η θέση. Ο πρωταθλητής Χάμιλτον αν και ξεκίνησε τελευταίος κατάφερε να τερματίσει 4ος, απειλώντας ουσιαστικά τον Κίμι Ραϊκόνεν για την 3η θέση. Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του Ρικιάρντο, ο οποίος μετά το συμβάν της εκκίνησης, κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ