aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΠανέτοιμος για το Spielberg ο Τζιωρτζής

Πανέτοιμος για το Spielberg ο Τζιωρτζής

Στη μέση του καλοκαιριού οι κινητήρες του Formula Renault 2.0 EuroCup παίρνουν και πάλι μπρος ενόψει του πέμπτου και του έκτου γύρου της σεζόν, που φιλοξενούνται στο Spielberg και στο θρυλικό Spa, αντίστοιχα. O Κύπριος ρούκι του φετινού πρωταθλήματος Βλαδίμηρος Τζιωρτζής βρίσκεται ήδη στην Αυστρία όπου το τριήμερο 20-22 Ιουλίου λαμβάνει χώρα ο πέμπτος αγώνας της χρονιάς. Τις προηγούμενες βδομάδες ο 21χρονος πιλότος δούλεψε σκληρά, ακολουθώντας τόσο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στην Κύπρο όσο και προπόνηση στον εξομοιωτή, στο στρατηγείο της Fortec στη Μεγάλη Βρετανία.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα να αγωνίζομαι σε ένα από τα σπουδαιότερα πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ευρώπη, αποκομίζοντας μοναδικές αγωνιστικές εμπειρίες και δεξιότητες που θα με συνοδεύουν στο υπόλοιπο της αθλητικής μου καριέρας» εξηγεί ο Τζιωρτζής.

Η συμμετοχή του Τζιωρτζή σε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα όπως το Formula Renault 2.0 EuroCup του 2018 είναι εφικτή χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση και χορηγία της NAGA Markets.  Τον στηρίζουν επίσης η Holiday Tours, η ALCO Filters, η Eurofast, η Eneos Motor Oil, το Πανεπιστήμιο Frederick και το Sana Hiltonia.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (20/7) περιλαμβάνει ελεύθερα δοκιμαστικά ενώ το Σάββατο θα γίνουν τα δύο προκριματικά και ο πρώτος αγώνας. Ένας ακόμα αγώνας θα γίνει την Κυριακή (22/7). Αμέσως μετά οι ομάδες θα αναχωρήσουν για το Βέλγιο όπου 27-29 Ιουλίου θα γίνει ο έκτος γύρος του πρωταθλήματος στο θρυλικό Spa – Francorchamps.

Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει δέκα αγώνες. Μετέχουν οκτώ ομάδες με 28 οδηγούς από 18 χώρες και των πέντε ηπείρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ